Skip to content
Politică

USL se reface. Cine regretă absența lui Crin Antonescu

USL 2.0 se reface fără Partidul Național Liberal, fiind înlocuit cu Partidul Liberal Reformator, condus de liberalul Călin Popescu Tăriceanu.

”Suntem aici pentru toti românii care în regimul Băsescu au rămas fără locuri de muncă, care la alegerile parlamentare în 2012 au votat cel mai de succes proiect politic. Suntem azi aici sa garantam ca proiectele USL continuă. Toate obiectivile care le-am făcut acum câțiva ani vor continua. Acum economia este in creștere, ca locurile de muncă sunt în creștere. Acum 4 ani am fost 4 oameni care ne-am intalnit pentru a discuta despre un proiect politic care sa puna capăt acestui regim: Victor Ponta, Crin Antonescu, Radu Stroe și eu (n.r. – Liviu Dragnea). Regret că astăzi Crin Antonescu nu este cu noi”, a spus Liviu Dragnea.

Chiar în aceste momente la Palatul Parlamentului Călin Popescu Tăriceanu, Victor Ponta, Daniel Constantin, Gabriel Oprea și Liviu Dragnea se pregătesc să semneze protocolul noului USL.

2 comentarii la “USL se reface. Cine regretă absența lui Crin Antonescu

  1. Antonescu vorbeste diseara la Realitatea.
    Stafful lui johannis a umplut sectorul 3 cu materiale mizerabile la adresa Lui Ponta , Tariceanu, Dragnea, toate cu sigla psd , ziare tiparite cu cerneala rosie cpline de mizerii la adresa celor care refac azi usl

    1. Cred ca la Antonescu este vorba de invidia unui om complexat, tilly. Nu cred ca ii este usor sa vada unul langa celalalt oameni in locul carora ar fi putut fi el sau care au facut ceva pentru el si partidul lui, si nu invers. Ponta, viitor presedinte in locul lui, Dragnea, omul care l-a facut parlamentar in Teleormanul in care a uitat sa mai treaca vreodata de atunci incoace, Tariceanu, singurul liberal deocamdata care a reusit sa scrie ceva remarcabil in istoria post decembrista a PNL. Este greu pentru caracterul marunt al lui Antonescu sa priveasca imaginea asta, chiar daca el a creat-o prin mizeria in care s-a pozitionat deliberat. Si sa se multumeasca numai privindu-si nevasta si finul si fina. Doar discursul impetuos dar impertinent a ramas de el. Si amintirea unei epave politice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *