USR a inventat angajatul cyborg, cu 4 slujbe concomitent. Toate la stat

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

USR a inventat angajatul perfect, omul viitorului, cyborg-ul care este capabil să se ocupe de 4 slujbe în acelaşi timp, în două oraşe diferite, toate la stat.

Este cazul consilierului județean Braşov, Ovidiu Paraschivescu, care „mulge” bani de la 4 instituții ale statului!

Vaca useristă de muls bani publici! Brașovenii au crezut că cei la USR sunt niște sfinți și nu trăiesc pe banii statului. Au crezut că doar reprezentanții PNL sau PSD se înfruptă din banii publici. Astăzi vă prezentăm un consilier județean de la USR care are timp să se împartă între 4 instituții ale statului român, scrie transilvania365.ro!

SENAT, CAMERA DEPUTAȚILOR, RATVB ȘI CONSILIUL JUDEȚEAN!

ovidiu paraschivescu usr
foto: ovidiu paraschivescu usr

Două la Brașov, două la București!

Bineînțeles, nu a ajuns acolo pe bază de competență, ci pe linie de partid, adică cu sprijinul USR.

Consilierul județean Paraschivescu Ovidiu-Romulus că despre el este vorba, poate fi considerat unul dintre cei mai „norocoși” bugetari din Brașov. Potrivit declarației de avere, reprezentantul USR în Consiliul Județean încasează bani frumoși de la STAT.

De la Camera Deputaților a avut un venit anual de 29.772 lei (undeva la 2.481 de lei lunar), iar de la Senat a încasat suma de 30.000 de lei (adică 2500 lei lunar). La acest venit se adaugă și indemnizația de administrator al RATBV de unde încasează anual 35.066 lei (aproximativ 3000 de lei lunar), o sumă ce un brașovean de rând care nu are norocul să fie membru USR, o câștigă într-o lună de muncă. 13.140 de lei (1000 de lei lunar) mai primește și indemnizație de CONSILIER JUDEȚEAN.

Astfel, la un simplu calcul reiese că useristul câștigă de la stat aproape 9000 de lei pe lună și totul cu largul concurs la partidului USR, cel care, prin liderii săi promitea românilor o altfel de politică, cu altfel de oameni.

Întrebarea este când are timp acest individ să fie în 4 locuri diferite pentru că la RATBV pot fi câteva ședințe pe lună, la Consiliul Județean la fel (plus ședințele pe comisii). Când are timp să fie angajat și la Senat și la Camera Deputaților să fie și la ședințele RATBV, dar și la ședințele Consiliului Județean? Ținând cont că două dintre instituții sunt la Brașov, iar două la București.

Colegii din Consiliul Județean susțin că omul nici nu prea dă pe la ședințe „fizic”.

Autor

  • Adrian Pavel

    Adrian Pavel, redactor PS News. Cu o experienţă de peste 10 ani în presă, Adrian Pavel se descrie ca fiind un împătimit al noutăţilor, practic dependent de ştiri. Încearcă de fiecare dată să fie la curent cu tot ceea ce se întâmplă în ţară şi în străinătate şi să ofere cele mai calde informaţii cititorilor. Este adeptul zicalei „Nimeni nu e sărac cu duhul, e doar mai puţin informat”.

    View all posts

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: