Skip to content
Politică

USR a pus la Iași un subprefect care n-a muncit o zi în viața lui. Cosette Chichirău: Are un masterat în criminalistică

USR Iași a numit la Iași in urma cu cateva zile un subprefect care nu a avut niciodată un  loc de muncă, potrivit dezvaluirea.ro. Este vorba despre Ștefan Tanasă, din comuna Popricani, unul din apropiații lui Cosette Chichirău,  șefa USR Iași.

Prefectura județului Iași a postat abia astazi CV -ul lui Tanasă (vezi aici), deși acesta a depus jurământul de vreo 5 zile. La rubrica „experiență” ar fi trebuit să tragă linie, dar a ales să treacă ca în perioada 2018-2020 a făcut muncă de partid la USR.

Tanasă a absolvit, în 2015, Facultatea de Inginerie Energetică la Universitatea Gheorghe Asachi, iar după aceea ar fi făcut simultan, în  perioada 2015-2017,  două masterate, unul la Universitatea Gheorghe Asachi și un altul în criminalistică, la Facultatea de Drept de la Universitatea Alexandru Ioan Cuza.

Are studii foarte solide, are un masterat în criminalistică. Este  un om de o moralitate excepțională. Prefectura are ca atribuții controlul legalității actelor emise de administrațiile locale. Aceasta este declarația mea”, a spus Chichirău,  după care a închis brusc telefonul.

În  urma alegerilor locale care au avut loc la sfârșitul anului trecut, Tanasă a devenit consilier județean, iar fratele său Nicolae Tanasă a devenit consilier local la Popricani. Fratii Tanasă sunt oamenii de incredere ai lui Cosette Chichirău (vezi aici mai multe detalii).

7 comentarii la “USR a pus la Iași un subprefect care n-a muncit o zi în viața lui. Cosette Chichirău: Are un masterat în criminalistică

  1. Pai daca abia de si-a terminat omul studiile care e problema ca nu a muncit o zi in viata lui. Hai sa-l lasam cateva luni si sa vedem ce face si dupa aia sa ne luam de el daca avem motiv.

  2. Pentru Cossete Cacarau, un singur mesaj ” dă-ți fata cu lipstik, powder en paint.😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣👉😂👈👉🤣👈👉😃👈

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *