Skip to content
Politică

USR, ”aceeași mizerie”: Clotilde Armand se laudă cu angajări pe bază de concurs, dar joburile le câștigă membrii USRPLUS

Inquam Photos / Sabin Cirstoveanu

Postul de city manager al Sectorului 1, scos la concurs de Clotilde Armand în decembrie 2020, a fost câștigat de un coleg de partid al edilului (n.r. ar fi fost preferat din CV-urile depuse). Potrivit gandul.info este vorba de Ciprian Barna, membru USR Bihor, formațiune politică din care face parte și edilul Sectorului 1.

Administratorul public se va ocupa de coordonarea cheltuirii eficiente și transparente a banului public, de elaborarea de proiecte, politici și strategii noi de dezvoltare, de atragerea de fonduri extrabugetare, de elaborarea planului de dezvoltare locală și va ține legătura cu sectorul privat.

Clotilde Armand postase anul trecut, pe pagina sa de Facebook, un anunț prin care informa scoaterea postului la concurs și îi îndemna pe doritori să se înscrie în cursa pentru una din cele mai importante funcții din administrația locală. Până la urmă, acest post a fost câștigat chiar de către un coleg de partid al acesteia.

Ciprian Barna (USR Bihor), în vârstă de 40 de ani, s-a născut în Oradea, județul Bihor. Conform CV-ului postat pe site-ul USR Bihor, a studiat Administrație Publică, Drept și Afaceri Europene la Cluj, Oradea și în Franța (Universitatea Lyon 2, Universitatea din Reims-Champagne-Ardenne, Școala Națională de Administrație) iar din anul 2006, lucrează în domeniul dezvoltării locale, al fondurilor europene și al managementului de proiecte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *