Skip to content
Politică

USR atacă Pila „Secu” a lui Vâlcov: Are probleme de integritate și competență

oltnews.ro

Numirea lui Leonid Moisiu în fruntea Agenției Funcționarilor Publici stârnește un val de proteste în mediul politic, în condițiile în care personajul proaspă uns de premierul Mihai Tudose ca președinte al AFP vine cu o recomandare dată de Darius Vâlcov și este un fost colaborator al Securității.

„Numirea sa este inacceptabilă”, au replicat tăios liderii USR, care consideră că Moisiu are grave probleme de moralitate, integritate și competență.

Consecvent cu modul de guvernare al PSD, premierul Mihai Tudose întoarce România în urmă cu 30 de ani și numește în funcții importante din statul român oameni politici cu grave probleme de moralitate, integritate și competență. Nu este surprinzător că Mihai Tudose se înconjoară de foști colaboratori ai Securității deoarece el însuși a fost membru în Partidul Comunist Român, iar în 20 de ani de prezență în politică nu are nicio realizare profesională notabilă”, atacă purtătorul de cuvânt al USR, Dan Barna, într-un comunicat de presă remis .

Reprezentanții USR nu văd cu ochi buni nici influența tot mai mare pe care Darius Vâlcov, fost ministru judecat explicit pentru corupție, o are asupra noului Guvern.

„Este revoltător faptul că Darius Vâlcov a realizat evaluarea care a dus la căderea Guvernului Sorin Grindeanu, iar foștii săi angajați primesc funcții din partea noului prim-ministru. Leonid Moisiu a fost director executiv al Primăriei Slatina, angajat direct de primarul Vâlcov”, se mai arată în comunicat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *