Skip to content
București

USR București are un nou președinte

vivafm.ro

Uniunea Salvați România (USR) București are o nouă conducere.

Mai exact, potrivit unui comunicat al formațiunii, remis luni Agerpres.ro, noul președinte al filialei București a Uniunii Salvați România (USR) este Roxana Wring.

Potrivit sursei citate, noii vicepreședinți ai filialei USR București sunt Florin Cobzac, Andreea Vasilescu, Vlad Gheorghe și Marian Bumbar.

Din noua echipă a Biroului Municipal mai fac parte Mihai Daneș, Cristi Ghica, Adrian Alexandru, Ștefania Petre, Ana Maria Ciceală, Cristian Roșu, Marius Gheorghe și Andrei Bogdan. Pentru cele 12 locuri din Biroul Municipal au candidat 44 de membri USR.

„PSD lasă în urmă un dezastru de proporții: un oraș a cărui infrastructură este aproape de colaps, un buget secătuit de pomeni electorale și o administrație opacă, politizată, incompetentă. USR trebuie să fie vârful de lance al luptei anti-PSD, este de datoria noastră să luptăm pentru salvarea Bucureștiului. Suntem singurul partid care o poate face. Vom construi o organizație puternică, creând coeziune internă și insistând pe reguli și proceduri clare, și vom elabora un program politic, USR București 2020, credibil, cu obiective specifice, măsurabile, accesibile, relevante și încadrate în timp”, a declarat Roxana Wring, potrivit Agerpres.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *