USR Caracal s-a păcălit cu o postare pe Facebook, mizând pe atragerea de critici la adresa primarului 

Sigla USR
Sursa foto: INQUAM PHOTOS / OCTAV GANEA

USR Caracal s-a păcălit cu o postare pe Facebook, mizând, cel mai probabil, pe atragerea de critici la adresa primarului Ion Doldurea. Sfindând așteptările useriștilor locali, oamenii au postat comentarii pozitive la adresa.

Astfel, organizația locală a USR a postat pe mai multe grupuri sociale îndemnul ca oamenii să îl caracterizeze pe primarul localității.

Sfindând așteptările useriștilor locali, oamenii au postat comentarii pozitive la adresa primarului din Caracal, Ion Doldurea, cu câteva, foarte puține, excepții, care aparțin, evident, postacilor „angajați”, scrie olt-alert.ro.

Ulterior, multe dintre mesajele oamenilor au fost şterse.

Redăm câteva din comentariile postate:

Gabriel si Mădălina Mitrache – Un om gospodar de care orașul avea nevoie! Cel mai bun primar!

Andreea Dinu – Avem o conducere cum nu a mai fost pana acum, atât domnul primar, cât și dna viceprimar sunt persoane devotate orașului, își încep cavitatea foarte devreme,pana în ora 7.00 și sunt ultimii care pleacă din primărie, raspund la toate solicitările.

Am spus-o si ma repet! Oare cand a vazut Caracalul vreodată dimineața la ora 8 orasul împânzit la curățenie! Din 2006 sunt eu venită si asa ceva nu am văzut! Cea mai buna și implicată conducere! Doamna viceprimar si dnul primar oamenii de care orasul avea nevoie sa înflorească!

Camelia Voicu – Fff bun respect deosebit.

Gianina Rotunjianu – Am numai cuvinte de laudă pentru domnul primar și doamna viceprimar, sunt oameni extraordinari, cu suflet mare și cu multe realizări pentru orașul nostru! Respect!

Bobeică Simona Alina – Avem un primar care a demonstrat ce înseamnă să îți pese de oameni, a făcut din Caracal un oraș frumos, deși încă mai este mult de munca. Sa ii dea Dumnezeu sănătate și multă putere de muncă și alaturi de doamna vice Marina Samiee sa realizeze tot ceea ce și au propus. Felicitări oameni minunați.

Valentin Cristian – Orașul nu putea sa se dezvolte fără o administratie perfomanta orientata către realizare! Felicitari domnului primar si doamnei viceprimar pentru munca depusă!

Alin Corina Căldăraru – Cel mai bun primar din toate timpurile ! A demonstrat prin fapte nu prin vorbe!

Ioana Jeni Zimbrea – Un primar,care se va plimba prin orașul său natal și va avea ce să admire, ce a făcut și ce va face în continuare.

Raluca Vasile – Schimbare in bine!!!

Goaie Mirela – Singurul primar care a făcut ceva pentru orașul nostru.

Iliescu Liviu – Vin de 3 ori pe an în țară, în Caracal. De fiecare dată găsesc schimbări în bine. Spre deosebire de predecesori, Doldurea și face, nu numai zice. Dacă o să am drum prin Caracal la localele din 2024, îl voi vota, deși psd îmi provoacă alergie.

Cătun Ionuț – Onest, curat, si deschis la orice situație.

Dragoș Manac – Trecand de culoarea politica, prin prisma realizarilor, cred ca e de departe cel mai bun primar de dupa revolutie. Cu siguranta i-a servit foarte bine experienta de om de afaceri. Cata vreme nu exista oameni fara cusur, nu asteapta nimeni sa-l gaseasca pe primul om fara cusur din Romania in primaria Caracal. E usor de gasit subiect de bascalie si de atacat o persoana, dar nu cred ca e o abordare care serveste. Rezultatul o sa se vada la urmatoarele alegeri.

Luminița Diaconu – Este cel mai bun primar ever, orasul nostru avea nevoie disperata de un astfel de primar! Ii doresc multa sanatate si sper sa ramana cat mai mult la conducerea acestui oras! Si bineinteles , ne dorim sa aiba alaturi aceeasi echipa cu care reuseste toate aceste performante, d-na viceprimar , o adevarata doamna si un om politic extraordinar, dl Adrian Chesnoiu si toti ceilalti care ne-au demonstrat ca se poate!

Autor

  • Adrian Pavel

    Adrian Pavel, redactor PS News. Cu o experienţă de peste 10 ani în presă, Adrian Pavel se descrie ca fiind un împătimit al noutăţilor, practic dependent de ştiri. Încearcă de fiecare dată să fie la curent cu tot ceea ce se întâmplă în ţară şi în străinătate şi să ofere cele mai calde informaţii cititorilor. Este adeptul zicalei „Nimeni nu e sărac cu duhul, e doar mai puţin informat”.

    View all posts

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: