USR continuă atacurile la adresa justiției: Cristian Ghinea îl jignește pe șeful DNA

Cristian Ghinea/ Sursa: Inquam Photos / George Călin
Cristian Ghinea/ Sursa: Inquam Photos / George Călin

Fost ministru USR și actual coordonator al departamentului pentru politici publice al partidului, Cristian Ghinea, folosește un limbaj suburban la adresa lui Marius Voineag, șeful DNA.

Derapajul grav al lui Cristian Ghinea, care îl numește pe Voineag „borfaș”, este unul dintr-un șir lung.

Liderul USR continuă atacul la adresa justiției lansat la începutul săptămânii de Clotilde Armand, care a numit judecătorii „marionete politice”. Primarul sectorului 1 a pierdut procesul cu Agenția Națională de Integritate care a acuzat-o de incompatibilitate și conflict de interese.

Consiliul Superior al Magistraturii a reacționat la presiunea publică pusă de Armand asupra completului de judecată chiar în ziua pronunțării.

La finalul anului trecut, în luna noiembrie, și președintele USR, Cătălin Drulă, a fost sancționat de CSM. Acesta acuza dosare politice în cazul anchetării fostului ministru USR al Sănătății, Vlad Voiculescu.

Drulă a folosit la rândul său cuvinte dure la adresa magistraților, acuzând că dosarul lui Voiculescu este „un atac politic” la Opoziție.

Cazul Voiculescu și începerea urmăririi penale pentru unul dintre membrii marcanți ai USR a fost și punctul în care discursul USR la adresa justiției s-a schimbat total. De la „DNA să vină să vă ia”, USR ajunge la „borfașii” de la DNA.

Ne amintim că Ghinea este cel care în 2012 a scris cartea ”Eu votez DNA!”

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: