Skip to content
Politică

USR cu măști în Parlament: Este un gest de solidaritate cu românii care au fost gazaţi şi bătuţi de PSD

Inquam Photos / George Calin

Parlamentarii USR au intrat luni la deschiderea lucrărilor plenului Camerei Deputaţilor din sesiunea de toamnă purtând măşti medicale, în semn de protest faţă de „gazarea” maifestanţilor din 10 august. Liderul formaţiunii, Dan Barna, a spus că gestul este unul de solidaritate cu victimele din Piaţa , Victoriei, el anunţând că USR vor pune „o presiune constantă pe clarificare responsabililor” cu privire la reprimarea manifestaţiei.

„Gestul nostru este un gest pe care îl considerăm firesc, de solidaritate, cu zecile de mii de români care au fost gazaţi şi bătuţi în 10 august de către PSD, la ordinul lui Liviu Dragnea, şi încercarea de muşamalizare care vedem că se construieşte uşor, nu trebuie să rămână aşa. USR, în cadrul acestui Parlament, vom pune o presiune constantă pe clarificare responsabililor pentru faptul că Liviu Dragnea a decis să îi gazeze pe români, în încercarea de a transforma România într-un stat autoritar„, a declarat Dan Barna, potrivit News.ro.

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, a intrat în plenul Parlamentului, iar deputaţii USR l-au întrebat dacă îi va gaza, acesta refuzând să comenteze.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *