Skip to content
Politică

„USR este disperat că România a scăpat de MCV”, susține PSD: Sunt în stare de orice, inclusiv să folosească ranga împotriva intereselor naţionale

Inquam Photos / Octav Ganea

Social-democraţii acuză că USR îşi face calcule cinice pentru manevrele politice interne, iar ridicarea MCV pentru România şi şansele aderăririi ţării noastre la spaţiul Schegen le diminuează şansele de reuşită ale acestor manevre.

„Cu PSD la guvernare, Romania a intrat în NATO şi Uniunea Europeană, a scăpat de MCV şi este gata să adere la Schengen! Cu USR la guvernare, Romania a fost într-un permanent blocaj şi a mers din criză in criză. Faptele sunt clare! Cu PSD la guvernare, România a îndeplinit toate standardele europene în privinţa justiţiei! Iar această evoluţie este confirmată prin adoptarea noilor legi ale justiţiei şi de faptul că, recent, Comisia Europeană a eliminat ţara noastră din monitorizarea prin vechiul Mecanism de Cooperare şi Verificare”, arată o postare de joi pe pagina de Facebook a PSD.

Sursa citată mai precizează că USR este „disperat că România a scăpat de MCV” şi are şanse să adere la Schengen şi îşi fac calcule cinice deorece astfel de realizări diminuează şansele lor de manevre politice interne.

„Marii anticorupţi de la USR, care combat corupţia doar pe Facebook şi doar când e la alţii, nu au reuşit nimic. Nici nu e de mirare: ce performanţe pe zona justiţiei pot avea politicienii care fac acum scut în cazul colegilor lor penali, precum primarii Coliban de la Braşov şi Clotilde Armand de la Sectorul 1 din Bucureşti. Adevărul este simplu şi dur: USR este disperat că România a scăpat de MCV şi are o şansă uriaşă de aderare la spaţiul Schengen. Calculul lor cinic este că asemenea realizări le diminuează lor şansele unor disperate manevre politice interne! Iar pentru această meschinărie politică sunt capabili de orice. Inclusiv să folosească ranga împotriva intereselor naţionale ale ţării!”, conchide sursa menţionată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *