Skip to content
Puterea Știrilor Video

”USR este partidul în care n-aș intra niciodată”, susține Adrian Cionca, candidat pe listele PSD Timiș: ”Eu cred în tată și mamă, nu în părinte 1 și părinte 2”

adrian cionca/ Facebook
" "

Invitat în studioul Puterea Știrilor, omul de afaceri timișorean Adrian Cionca, candidat pe lista PSD Timiș pentru Camera Deputaților, susține că unul dintre motivele pentru care a aderat la doctrina social-democrată se datorează faptului că PSD a „apărat în primul rând valorile creștine, familia și identitatea românilor ”.

Cultural vorbind, oamenii știu că afaceriștii sunt de dreapta, este o cultură a dreptei. Ca om de afaceri, știu că, predominant, oamenii de afaceri sunt în zona dreptei, însă am stat și am analizat clasa politică destul de bine și am realizat că, în ciuda faptului că PSD se numește social democrat și este de stânga, măsurile pe care acest partid le-a luat de-a lungul anilor au fost predominant măsuri extrem de sănătoase pentru mediul autohton de business, asta este prima motivație.

" "
" "

A doua motivație este faptul că întotdeauna am fost învățat că dacă ai fost binecuvântat, dacă ție îți merge bine, dacă tu ești bine, să fii întotdeauna aplecat spre oamenii care au mai puțin și care au nevoie. În zona aceasta pot să slujesc cel mai bine oamenilor care au venituri mici în medie, pentru a putea să le asigurăm oamenilor ăstora protecție, să nu mai fie motivați să plece din țară și să poată să găsească și în România un trai mai bun.

Lucrul cel mai important care m-a motivat să fac pasul spre PSD a fost faptul că PSD a apărat în primul rând valorile creștine, familia și identitatea românilor. Nu aș fi avut ca român un referendum pentru familie, chit că în urmă cu doi ani de zile am suferit că nu am reușit să facem pragul de 30%. Însă, datorită senatorilor și deputaților PSD, s-a putut organiza referendumul pentru familie, iar ceilalți competitori politici au făcut greșeala de a nu promova acest referendum. Ei, fiind mari activiști în zona pro-progresism, au urcat povestea lui Liviu Dragnea pe referendumul pentru familie, când nu avea nicio legătură domnul Dragnea cu acest referendum”, spune social democratul.

Tot acesta susține că USR este singurul partid în care nu ar intra niciodată.

„La USR nu m-aș duce niciodată. Pentru mine, USR-ul este o poveste închisă înainte de a putea fi deschisă, pentru că sunt un creștin practicant și asumat, pentru că eu cred în valori creștine, pentru că eu cred în tată și mamă, nu în părinte 1 și părinte 2, și pentru că o altă prioritate pentru mine este educația și pentru că un popor fără educație este un popor fără viitor. Când tu, USR, vii și vrei să susții educația sexuală în școli pentru copilași de 6-7 ani, nu am cum să mă împac cu ideologia USR”, a conchis Adrian Cionca.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *