Skip to content
Politică

USR își numără șansele după sondajul IMAS: nu PSD e partidul care să-i guverneze pe români

psnews.ro

Liderul USR Dan Barna a comentat la Antena 3 rezultatul ultimului sondaj IMAS comandat de USR.

Politicianul a observat că tendințele ultimelor luni sunt „consecvente”, iar acestea confirmă scăderea în sondaje a partidului aflat la guvernare cu peste 20 de puncte procentuale față de momentul alegerilor.

Dan Barna a declarat că rezultatele sondajului arată că românii „înțeleg din ce în ce mai accelerat” că nu PSD-ul este partidul care să-i guverneze, că românii s-au convins de „tipul ăsta de guvernare” în care Parlamentul a devenit „cabinet de avocatură”, în timp ce temele privind viitorul României sunt lăsate deoparte.

În acest context, a adăugat Barna, USR care este un partid al societății, dorește ca România să reintre pe calea dezvoltării moderne.

Liderul USR a mai declarat că e foarte bine că sunt demonstrații, dar că soluția, și mesajul USR vine tocmai în acest sens, este ca românii să intre în politică, „să vină în Parlament.”

Dan Barna este optimist în privința șanselor ca România să aibă pe viitor un guvern profesionist, competent și performant „din care USR va face parte cu siguranță.”

Despre ultimul sondaj IMAS puteți citi aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *