Skip to content
Politică

USR-iștii impun restricțiile, liberalii decontează în sondaje. Silviu Mănăstire: Nu întâmplător Vlad Voiculescu se înțelege de minune cu Arafat

" "

Jurnalistul Silviu Mănăstire comentează neînțelegerile dintre PNL și USRPLUS pe tema noilor restricții, susținând că Vlad Voiculescu insistă pentru înăsprirea măsurilor antipandemice din motive strict politice, după ce a înțeles că cei care decontează, de fapt, în sondaje sunt liberalii.

”Useriștii au înțeles că PNL decontează în sondaje haosul din Sănătate, în ciuda faptului că ei au ministrul; vorba vine, Voiculescu nu prea dă socoteală nici USR, nici Plus.

" "
" "

Pentru că F.Cîțu și PNL decontează, atunci să fie haos, să fie măsuri cât mai impopulare sau ilogice! Nu întâmplător V.Voiculescu se înțelege de minune cu Arafat, fac o echipă sudată. Ce îi debitează căpșorul lui Arafat, V.Voiculescu susține, liberalii înghit ca papagalii și plătesc. Sunt undeva la 20 la sută pe București. Arafat supraviețuiește pe mâna lui V.V, știind că liberalii vor să îl decapiteze. Din vorbe însă, Arafat mai știe că PNL nu are curaj”, scrie Silviu Mănăstire pe pagina de Facebook a emisiunii ”Dosar de politician”.

Surse liberale au declarat pentru PS News că liberalii și cei de la USRPLUS nu reușesc să ajungă la un acord în privința datei care ar trebui să schimbe restricțiile pentru restaurante, baruri și cafenele, dar și teatre și cinematografe. Liberalii și-ar dori ca modificarea regulilor să intre în vigoare cât mai rapid, în timp ce USR, prin ministrul Sănătății, își dorește mai multă precauție și păstrarea restricțiilor actuale, au precizat surse politice pentru PS News.

„Există mari presiuni din partea primarilor și a industriei HORECA pe relaxarea măsurilor existente, însă este foarte greu să ajungem la o înțelegere cu cei de la USRPLUS. Vlad Voiculescu se opune vehement oricărei relaxări. Aș spune că intenția lui este să îngroape definitiv Horeca, astfel nu înțeleg. Noi avem mari probleme cu primarii, nu știu cât mai poate ține Florin Cîțu în frâu revolta din teritoriu. Trebuie să fim sinceri, ne temem și de faptul că revoltele din stradă ar putea să ia amploare ”, au declarat surse politice pentru PS News.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *