Skip to content
Politică

USR-istul pus de conducere să-și urmărească și să-și toarne colegii, răsplătit cu o candidatură la Camera Deputaților: ”Este delatorul (util) perfect”

Inquam Photos / George Călin
" "

Alin Apostol, candidat USRPLUS pentru Camera Deputaților, este omul pus de conducerea de la Centru să urmărească ce scriu colegii de partid și apoi să facă sesizări. ”Este delatorul (util) perfect”, susține Cormin Marin, membru USR.

Vreti sa votati USR? Ok, va rog sa o faceti, dar sa stiti si pe cine trimiteti in Parlament si sa nu aveti asteptari de la acel om, in afara de a-i face o viata comoda pentru 4 ani. In episodul de azi vi-l prezint pe Alin Apostol, pus in mod stupefiant drept candidat pentru Camera Deputatilor. Omul este cunoscut in USR ca delatorul (util) perfect. Este un campion al ceea ce se cheama, in USR, „sesizari”. Preocuparea sa constanta, de cand sunt eu membru USR, a fost sa urmareasca ce scriu colegii, pe grupuri interne sau externe ori pe paginile proprii de Facebook si sa faca un denunt, solicitand excluderi sau suspendari, considerand criticile unor comportamente abuzive ale liderilor drept „defaimarea” partidului”, a scris Marin pe pagina sa de Facebook.

" "
" "

Sunt redate, de asemenea, şi episoade în care Apostol, candidat pentru Camera Deputaţilor şi-a turnat colegii: “E celebru un caz in care a studiat toate frame-urile colegilor din USR Bucuresti pentru a suprapune peste o frantura de frame aparuta intr-un articol din Adevarul, presupunand astfel ca a detectat un tradator care ar fi indraznit sa dezvaluie comportamente antidemocratice din USR Bucuresti. S-a mai remarcat si prin atacarea constanta a lui Nicusor Dan, devenind natural adeptul taberei care a incercat sa opreasca desemnarea lui Nicusor Dan drept candidat USR la primaria capitalei. Pe aceeasi linie, omul urmarea voturile din organele de conducere ale USR si facea ulteriot liste negre pe care le imprastia pe grupurile interne, cu shaming-ul corespunzator, pentru simplul fapt ca oamenii votau altfel decat cei din gasca sa”.

Cosmin Marin susține că Alin Apostol are un CV mediocru și, mai mult decât atât, are și probleme cu limba română.

”Rasplata a venit pe masura. In plus, omul este si in relatii nepotrivite cu limba romana, iar CV-ul sau este unul mediocru, nerecomandandu-l pentru o asemenea postura. Vreti sa votati USR? Ok, va invit sa-l cunoasteti si provocati la o dezbatere pe orice tema, chiar una aleasa de el. Veti avea un soc si va va trece rapid aceasta intentie. Las aici si cateva randuri cu care isi prezinta oficial candidatura si care sunt pana si ele de o neglijenta crasa. To be continued”, a completat Marin.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *