Skip to content
Politică

USR, pe urmele PSD? „Mă aştept la vizite pe la DNA, cătuşe şi de-astea dure rău de tot”

" "

Andrei Caramitru, fost consilier al lui Dan Barna şi unul din autorii programului economic al USR, susţine că se aşteaptă ca unii colegi din partid să fie chemaţi la DNA şi „cătuşe”, în condiţiile în care partidul din care face parte nu ar vrea să intre la guvernare. Discursul lui Caramitru se aseamănă cu cel al PSD, formaţiune care în ultimi ani a atacat constant DNA, potrivit Adevarul.

Atacul asta a venit imediat după ce 50 din 53 din comitetul politic al USR au votat contra participarii la guvern. Adică nu au vrut sa fie ciresica de pe tortul USL care sa justifice in ochii rezist dezastrul care va veni. Atunci au înţeles ca “nu se poate negocia cu USR”. Deloc. Şi atunci au lansat jihadul total.Eu ma astept – sa ştiţi – la vizite pe la DNA, cătuşe şi de-astea dure rău de tot. Înainte de turul 1. Sper sa nu am dreptate dar la cât de violenţi sunt – nu m-ar mira. Modelul LCK”, a scris pe Facebook Andrei Caramitru.

" "
" "

Fostul consilier al lui Dan Barna a subliniat că reprezentanţii USR ar trebui să fie pregătiţi de ceea ce s-ar putea întâmpla, totul fiind o urmare a alegerii USR de a nu intra la guvernare.

Sa fim pregătiţi. Atâta spun. Alegerile astea vor defini următorii 20 de ani in România. Sau cădem iar mocirla FSN/USL sau ne salvăm. Puterea e la noi. Depinde doar de noi. De votul nostru. Şi suntem singuri. Dar suntem atât de multi: 2-3 milioane deja. Avem doar Facebook acum. Sa îl folosim masiv. Sa dam share la tot. Sa comentam peste tot. Vă rog. Altfel se închid luminile”, a continuat Caramitru.

Reamintim că Andrei Caramitru a avut zilele trecute mai multe atacuri la adresa jurnalişitlor Rise Project, după ce aceştia au publicat o investigaţie despre Dan Barna. Jurnaliştii au fost jigniţi în diferite feluri, mai mulţi USR-işti delimitându-se de Caramitru.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *