Skip to content
Politică

USR-PLUS: Vrem să vedem şi la PNL şi la celelalte partide paşi mai consistenţi şi o dorinţă de reformă reală, nu doar calcule de oportunitate politică

news.ro

Reprezentanţii Alianţei USR-PLUS afirmă că Nicuşor Dan şi Vlad Voiculescu şi echipele din jurul lor „sunt gata să-şi asume lupta peste tot în Bucureşti, în toate sectoarele”. „Vrem să vedem şi la PNL şi la celelalte partide paşi mai consistenţi şi o dorinţă de reformă reală, nu doar calcule de oportunitate politică„, spun aceştia, menţionând că „acelaşi PNL care a anunţat astăzi că-l susţine pe Nicuşor Dan anunţa săptămâna trecută că îl susţine pe pesedistul Mihai Chirica”.

Conform unui comunicat de presă transmis, joi seară, de Alianţa USR-PLUS, anunţul PNL privind susţinerea candidaturii lui Nicuşor Dan la Primăria Capitalei arată că Alianţa USR PLUS rămâne principalul proiect politic reformist al României

Ne bucurăm că PNL a decis să susţină candidatul USR, pe domnul Nicuşor Dan, şi îi asigurăm pe toţi românii că avem echipe şi programe pentru a ne lupta cu administraţiile PSD în toate oraşele şi comunele din ţară. Nicuşor Dan şi Vlad Voiculescu, precum şi echipele din jurul lor, sunt gata să-şi asume lupta peste tot în Bucureşti, în toate sectoarele. Vrem să vedem şi la PNL şi la celelalte partide paşi mai consistenţi şi o dorinţă de reformă reală nu doar calcule de oportunitate politică. Să fim sinceri, acelaşi PNL care a anunţat astăzi că-l susţine pe Nicuşor Dan – o susţinere firească din multe puncte de vedere – anunţa săptămâna trecută că îl susţine pe pesedistul Mihai Chirica”, a declarat deputatul USR Ionuţ Moşteanu, purtătorul de cuvânt al Alianţei USR PLUS.

Alianţa USR PLUS consideră că semnalul de la Bucureşti ar trebui urmat în toată ţara.

Chiar dacă a fost ratat planul pentru trecerea la alegerea primarilor în două tururi, trebuie să ne asigurăm că găsim cele mai bune soluţii pentru a-i da la o parte pe reprezentanţii PSD din toată ţara. Românii nu trebuie să mai aibă oraşe conduse de pesedişti aleşi prin votul a 8-10-15% dintre alegători. Românii merită primari competenţi şi integri, care să pună interesul oamenilor pe primul plan. Românii vor găsi aceşti primari pe lista de candidaţi ai Alianţei USR PLUS„, scrie în comunicat, potrivit News.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *