Skip to content
Video

USR prinde aripi. Dan Barna, anunț de ULTIMĂ ORĂ: A crescut cu 22%! EXCLUSIV

justitiecurata.ro

Invitatul ultimei ediții a interviurilor video PSnews.ro a fost președintele Uniunii Salvați România (USR), deputatul de Sibiu Dan Barna.

Unul din subiectele interviului a fost cel al extinderii USR și al perspectivelor partidului. În acest context, parlamentarul a adus în discuție principalul demers al partidului pe care îl conduce: inițiativa cetățenească “Fără penali în funcții publice”.

Concret: președintele USR a precizat că “în luna iunie partidul a crescut cu 22% ca număr de membri” și că “în momentul de față se apropie de 100 de filiale în toate județele din România”.

Totodată, Barna a ținut să sublinieze importanța susținerii campaniei “Fără penali în funcții publice”, politicianul considerând că “este nevoie ca fiecare cetățean să se implice și să trimită cel puțin o listă de 15 semnături”, fiind nevoie de „depășirea plafonului de 500 de mii” de semnături pentru a pune „pe masa Parlamentului o modificare a Constituției care vine ca inițiativă cetățenească”.

“În momentul de față, USR este un partid în extindere. Chiar în luna iunie partidul a crescut cu 22% ca număr de membri. Oamenii vin spre USR pentru că este partidul venit din societate, partidul deschis și cel mai european partid din România. Este partidul normalității și decenței. Am declarat tot timpul că este nevoie de aer proaspăt în politică. Campania “Fără penali în funcții publice” pe care USR o susține cu toate resursele sale este o miza importantă pentru România și în perioada aceasta, în lunile următoare, până la finalul august, cel puțin, depunem toate eforturile pentru această campanie.

Profit de invitația dumneavoastră pentru a le cere cetățenilor români să între pe farapenali.ro, să descarce formularul județului lor, să meargă la vecini, prieteni, familie, colegi de serviciu pentru a adună semnături pentru campania “fără penali” și să ne trimită aceste liste pentru că este o miza foarte importantă pentru societatea din România.

Scopul este să să pună pe masa Parlamentului acest mesaj cu “Fără penali în funcții publice” pentru că de aici trebuie să reîncepem reconstrucția normalității în România. Sunt undeva acum în jurul a 270 de mii de semnături și trebuie să ajungem la 500 de mii deci este clar că este nevoie, dincolo de colegii mei fabuloși care sunt în stradă și adună semnături în toate județele din țară, ca fiecare cetățean să se implice și să trimită cel puțin o lista de 15 semnături.

În momentul în care cât mai mulți cetățeni fac lucrul acesta, vom depăși plafonul acela de 500 de mii și vom putea pune pe masă Parlamentului o modificare a Constituției care vine ca inițiativa cetățenească. Este o miza importantă și de aceea USR muncește în această campanie, ne extindem filiale în țară, în cât mai multe localități. Am ieșit din urbanul mare unde eram bine reprezentați și am intrat și in comune. În momentul de față ne apropiem de 100 de filiale în toate județele din România. Suntem reprezentați peste tot. Miza pentru mine este ca USR să fie un partid stabil și care să conteze pe scena politică din România”, a declarat Dan Barna pentru PSnews.ro.

Secvența este disponibilă mai jos de la momentul 18:46 până la 21:31:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *