Skip to content
Politică

USR se delimitează de partidul lui Cioloş. Ce mesaj transmite un membru după Congresul PLUS?

Congresul PLUS de sâmbătă în care Dacian Cioloş a fost ales preşedinte fără niciun contracandidat, iar statului partidului a fost votat instant fără dezbateri , a atras nemulţumire în rândul USR, partid cu care discută despre o colaborare la alegerile europarlamentare

Laurenţiu Dincă critică public faptul că PLUS şi-a votat statutul în doar 5 minute fără dezbari şi oferă exemplul USR unde discuţiile s-au întins pe durata a două zile.

„Statutul PLUS a fost votat în 5 minute, fără nicio dezbatere, fără a accepta propunerile de la membri, fără nimic.

Statutul USR a fost dezbătut mai bine de o lună. S-a luat în calcul fiecare propunere de la membri în primul draft, apoi, când a fost sa fie votul, s-a reluat dezbaterea pe fiecare punct. A durat 2 zile”, scrie Laurenţiu Dincă pe Facebook.

Aceste critici vin să întărească problemele pe care le are PLUS chiar de la înfiinţare, mai ales că partidul se află în centrul unui scandal deoarece a fost înregistrat de către societatea de avocatură fondată de fostul securist Adrian Iordache.

2 comentarii la “USR se delimitează de partidul lui Cioloş. Ce mesaj transmite un membru după Congresul PLUS?

 1. Mă bucur dacă un membru rătăcit al USR (partid pe care îl respect) are duredi de cap din cauza Conferinței Naționale Plus. Am să-i dau niște mici detalii.
  1) Ne aflăm în secolul al XXI-lea și s-a inventat internetul încă din secolul trecut.
  2) Am citit statutul pe net iar eu nu am avut probleme cu el; poate nici alții.
  3) Nu s-a mai înscris mnimeni la președenție.
  Deci mulțumim pentru grijă.

 2. Cum vă lăsaţi aşa manipulati?
  Cât de naivi puteti fi?

  Iulia Iordache fiica lui Bugaru Constantin.

  Oameni tineri, cu joburi cinstite sau afaceri liberale greu construite, ce viitor alegeti copiilor vostrii?

  Ganditi-va cate eforturi si cat de greu v-a fost voua sa intrati la primul servici, sa va luati prima casa sau sa daţi copiii la scoli bune…
  Copiii acestor securisti comunisti , copii care au primit totul de la „babacu”…scoli bune in strainatate, angajari pe pile, case si afaceri, vor sa-si protejeze atat trecutul (parintii) cat si viitorul (copiii) manipuland „prostimea”.
  Acordati-le o sansa copiilor vostrii, ca in viitor, atunci cand vor concura profesional sau uman, cu copiii acestor „oameni noi” sa nu fie defavorizati.
  Sunt adevarate afirmatiile istoricului Marius Oprea.

  Iordache Iulia (fosta Bugaru) – este fiica lui Bugaru Constantin.

  Bugaru Constantin traseist politic, fost director Electrica Mehedinti, actual beneficiar de pensie „nesimtita” de la Hidroelectrica Mh.

  DA, Bugaru C-tin. si-a angajat copiii la Electrica Muntenia Sud si Electrica Oltenia, cumparandu-le apartamente (Buc- Crangasi, Tm- Bucovina) si masini,

  DA, Bugaru C-tin. a musamalizat accidentul auto al Iuliei Iordache din 2002,

  DA, Bugaru C-tin. a profitat de functiile ocupate la institutiile statului , atribuind direct contracte oneroase firmelor din domeniul energiei (Luxten AEM, Izometal Confort, etc),

  DA, Bugaru C-tin. a achizitionat imobile ,terenuri, paduri, trecandu-le pe numele copiilor si acolitilor.

  DA, Bugaru C -tin, a detinut sau detine pe numele copiilor,sotiei sau apropiatilor, cabinet notarial, agentie de cadastru, magazine de haine, etc.

  Verificati la CNSAS, cereti informatii la institutiile statului ( IGP Mh, OCPI Mh, Primaria Dr-Tr-Severin, Primaria Dubova, primaria Burila Mare, Ocolul silvic Cosustea,etc).

  http://apmmh.anpm.ro/anunturi-anunt-public-privind-parcurgerea-etapei-de-incadrare-a-avizului-de-mediu-titular-bugaru-constantin

  http://www.cvlpress.ro/27.08.2012/ajvps-dolj-sicanata-de-braconierii-deghizati/

  https://www.b1.ro/stiri/economic/noi-detalii-in-dosarul-electrica-stenogramele-arata-cum-directorii-companiei-erau-obligati-sa-cumpere-marfa-supraevaluata-16281.html

  Cand un singur ” DA ” va fi NU- puteti arunca cu piatra….pana atunci verificati atent viitorul copiilor vostri!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *