Skip to content
Politică

USR și Cioloș, în prag de alianță? Ce precizări a făcut fostul premier

Invitat la Adevărul Live, fostul premier, Dacian Cioloș, a făcut declarații cu privire la o posibilă candidatură comună, dar și o alianță partidului PLUS cu USR.

”Suntem în discuţii avansate cu USR. După Convenţia Naţională vom pune pe masă concluziile acestor discuţii. USR are tot pe 26 un Consiliu Politic. Putem ajunge al o alianţă electorală care să ducă la liste comune, dar poate fi şi o înţelegere pe liste separate. Există o mare probabilitate să mergem pe liste comune. Obiectivul nostru este să arătăm că în Opoziţie există o alternativă reală, cu oameni noi în politică, care au demonstrat că pot să construiască o viziune în care românii să aibă încredere.” a declarat Dacian Cioloș.

Întrebat de către moderator cu privire la o posibilă fuziune cu USR pe viitor, acesta a spus că ”se poate discuta şi de fuziunea cu USR?  Nu ne punem problema deocamdată. Suntem două partide, ne consolidăm structurile în teritoriu. Dar ne propunem să colaborăm foarte strâns. Oamenii au nevoie să ne vadă împreună.”

Fostul premier tehnocrat și-a anunțat zilele trecute candidatura pentru alegerile europarlamentare, fapt ce a stârnit un val de critici din partea susținătorilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *