Skip to content
Puterea Știrilor Video

USR și fuga de responsabilitate. Eugen Tomac: Acest nivel de a face politică arată a trădare a electoratului!

psnews.ro

Eugen Tomac, europarlamentar și președinte al PMP, invitat în studioul „Puterea Știrilor”, a sancționat dur decizia USR de a nu dori să facă parte dintr-un guvern non-PSD, care ar putea fi numit după plecarea Executivului condus de Viorica Dăncilă.

Președintele PMP susține că formațiunea politică la conducerea căreia este Dan Barna ”fuge de responsabilitatea politică” și trădează așteptările electoratului.

Asta înseamnă să fugi de responsabilitate în politică. Acest nivel de a face politică arată a trădare a electoratului. Un om politic care face politică își asumă și lucrurile care îi convin și cele care nu îi convin. La ora actuală toată lumea se bazează pe o încercare de a păcăli electoratul pe erorile celor care guvernează.

Nu, când ai ocazia, dai Guvernul jos imediat. Și am avut această ocazie după referendum. Nu îmi dau seama dacă PNL are curajul să depună o moțiune chiar acum, în prima zi de sesiune parlamentară, dar eu dacă aș fi fost în locul lor aș fi trimis-o pe Viorica Dăncilă acasă”, a declarat Eugen Tomac la Puterea Știrilor.

Amintim că Dan Barna a declarat recent că USR, partid care se dorește a fi de opoziție, nu dorește să facă parte dintr-un guvern non-PSD, care ar putea fi numit după plecarea Executivului condus de Viorica Dăncilă.

Barna susține că alegerile parlamentare anticipate pot fi organizate cel mai devreme în primăvară şi că până atunci USR susţine un guvern non-PSD care să îşi asume anumite obiective, dar din care nu vor face parte membri USR.

“Acest guvern trebuie să plece şi trebuie să urmeze un guvern care să organizeze alegerile anticipate, care sunt fundamental necesare pentru România. Actuala majoritate nu mai are legitimitate să conducă România”, a declarat Barna.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *