USR Slatina, postare contoversată: cum îndeamnă pe români la ură

Sigla USR
Sursa foto: INQUAM PHOTOS / OCTAV GANEA

Un anunț controversat al USR Slatina, care îndeamnă la ură împotriva adversarilor politici, a fost postat pe pagina de socializarea a organizației politice.

USR-iștii slătineni s-au gândit să folosească, pentru atragerea de noi adepți, o practică la modă de mai multă vreme, organizând o campanie de consultație medicală gratuită pentru cei interesați, la sediul partidului din municipiul-reședință de județ.

Anunțul a fost postat pe pagina de socializare a USR Slatina, dar el conține și un îndemn cel puțin controversat și fără nici o legătură cu anunțul propriu-zis.

„Vrei să-i înjuri pe guvernanți?! Vrei să-ți spui nemulțumirile față de cei care administrează orașul?!”

„Vino la sediul USR din Slatina, începând de marți (8 august) și până duminică (13 august), pentru un control oftalmologic gratuit”, se arată în anunțul postat pe Facebook, unde a fost atașat și programul acțiunii.

Anunt USR Slatina
Sursa foto: Facebook / USR Slatina

Compania cu care USR a ales să colaboreze deține, în București, un magazin de ochelari. Înființată în octombrie 2022, Lux Optic Style SRL, specializată în comerțul cu ridicata nespecializat, este deținută de Banca Marilena Ciucă, nu are niciun angajat și înregistrează pierderi financiare.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: