Skip to content
Politică

UPDATE Urdăreanu, reținut de DNA / UTI, firma lui Urdăreanu, rupe tăcerea privind audierea la DNA

" "

UPDATE ora 19:00 Tiberiu Urdăreanu, patronul UTI și lider al UNPR, a fost retinut de DNA fiind suspectat de fapte de corupție. Patronul UTI a fost scos in catuse din sediul DNA. Acesta este campionul contractelor cu statul in privinta semaforizarii Bucurestiului. Acesta i-ar fi dat mită lui Gheorghe Nichita, primarul suspendat al Iașiului, este vorba de 10% dintr-un contract. Urdăreanu și Gheroghe Nichita sunt acuzați de corupție. Mita ar fi reprezentat 10% dintr-un contract de semaforizare iar Nichita ar fi primit mita prin intermediari.

——————————————–

" "

UTI, firma lui Urdăreanu rupe tăcerea privind audierea la DNA

Grupul de firme UTI al omului de afaceri Tiberiu Urdareanu a transmis un comunicat de presa in care precizeaza ca acesta este suspect intr-un dosar al DNA.

„In urma actiunii de astazi a organelor judiciare prin care Presedintele UTI, dl Tiberiu Urdareanu, a fost adus la audieri la Directia Nationala Anticoruptie, facem urmatoarele precizari:

Domnului Tiberiu Urdareanu i s-a adus la cunostinta calitatea de suspect in legatura cu presupuse acte de coruptie”, se arata in comunicat.

Tiberiu Urdareanu, patron UTI si lider UNPR, adus cu mandat la DNA

UTI a mai transmis ca a pus la dispozitia procurorilor „toate documentele solicitate si va colabora in continuare, in mod prompt si transparent, cu autoritatile in vederea stabilirii adevarului, furnizand orice informatie este solicitata de organele de ancheta”.

„Ne limitam in a nu comenta, in acest moment, informatiile care circula in media”, mai arata comunicatul.

Omul de afaceri Tiberiu Urdareanu, patronul grupului de firme UTI, a fost adus joi cu mandat, cu masina Politiei, la audieri la sediul Directiei Nationale Anticoruptie. Urdareanu, vicepresedinte al UNPR, a ajuns in jurul orei 12:00 la sediul institutiei anticoruptie, fiind inca audiat de procurori la aceasta ora, conform ziare.com.

Urdareanu este presedintele Departamentului energie, resurse si politici industriale al UNPR si vicepresedinte al formatiunii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *