Skip to content
Politică

V. Cosma, la Parchetul General: Sunt 30 de plângeri pentru Negulescu

Libertatea
" "

Fostul deputat PSD Vlad Cosma s-a prezentat marți la Parchetul General în legătură cu plângerile pe care le-a depus privind activitatea a mai multor procurori e la Direcția Națională Anticorupție (DNA) Ploiești.

Înainte de a intra, fiul fostului președinte al Consiliului Județean Prahova Mircea Cosma a stat de vorbă cu jurnaliștii, ocazie cu care a afirmat că este martor în mai multe dosare, dar le-a pierdut numărul. Cu toate acestea, martor denunțător este doar într-un singur dosar, scrie Hotnews.ro.

" "
" "

Despre presupusele înregistrări pe care ar urma să le depună la Parchet, Cosma a spus că „toate înregistrările pe care le depun mă includ și pe mine”, iar pe numele procurorului Negulescu există 30 de plângeri.

În încheiere, fostul social-democrat a afirmat că șefa DNA nu a fost, cel mai probabil, informată de procurorii împotriva căruia Cosma depune acum plângere de practicile pe care le folosesc în dosare.

„Doamna Kovesi cred ca a fost foarte mult mintita de acesti procurori (de la DNA Ploiesti – n.red.) Nu cred ca i-au spus ca dubleaza martori, ca ofera 3 identitati”, a subliniat Vlad Cosma.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *