Skip to content
Puterea Știrilor Video

Va avea PRO România o CANDIDATĂ la alegerile prezidențiale? Victor Ponta: Am vrut să stârnesc un pic de emoție

Inquam Photos / Bogdan Danescu

Ex-premierul României, Victor Ponta, actual lider al formațiunii politice ”PRO România”, a fost cel mai recent invitat al ediției video ”Puterea Știrilor”.

În cadrul interviului video, liderul PRO România a vorbit și despre planurile formațiunii politice privind alegerile europarlamentare. Astfel, întrebat dacă partidul la conducerea căruia se află va avea o candidată la alegerile prezidențiale din acest an, Victor Ponta a susținut:

”Vom avea o candidată, un candidat, sau vom sprijini pe cineva. Am vrut să stârnesc un pic de emoție (n.r- referitor la declarația sa cum că PRO România ar putea avea o candidată la prezidențiale). Ideea este următoare: noi avem un obiectiv strategic, nu neapărat de persoană. Nu vreau să jucăm în acest scenariu în care intră în turul 2 domnul Dragnea cu Iohannis, câștigă bineînțeles domnul Iohannis și domnul Dragnea rămâne cu Guvernul. Eu cred că domnul Dragnea are nevoie în turul 2 de un candidat puternic, nu un candidat blatist ca Dragnea. Eu aș vota, sincer, cu acel contracandidat, dar nu cu Dragnea”.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *