Skip to content
Puterea Știrilor Video

Va deschide Traian Băsescu lista PMP la alegerile europarlamentare? Eugen Tomac: O voce ca a lui la Bruxelles ar schimba profund imaginea României

http://inquamphotos.com/
" "

Președintele PMP, Eugen Tomac, a fost invitat recent la ediția video ”Puterea Știrilor”. Printre altele, Tomac a vorbit și despre pregătirile PMP pentru alegerile europarlamentare.

Întrebat fiind dacă fostul președinte al României, Traian Băsescu, va fi cel care va deschide lista partidului la alegerile europarlamentare din acest an, Tomac a declarat:

" "
" "

”Domnul președinte, în mod sigur, se va implica în campania electorală. Are această dorință de a veni și a le spune românilor exact cum vede Europa zilelor noastre. Eu nu cred că e vreun secret pentru nimeni că, la ora actuală, dacă ne uităm pe scena politică românească, nu avem un om mai bine pregătit care să înțeleagă realitățile europene și contextul în care se află România decât Traian Băsescu.

Cred că o voce ca Traian Băsescu la Bruxelles ar schimba profund imaginea României pentru că avem un gol acolo. Nimeni nu a reușit să prezinte România, sau să o apere acolo unde este cazul, cu argumente politice solide. Dacă domnia sa se va hotărî să candideze, va fi un câștig uriaș pentru țară în primul rând. Este un om politic cu o experiență uriașă. A fost ministru al transporturilor în câteva guverne, a fost ales de două ori primar general al Capitalei, a fost votat de două ori de majoritatea românilor pentru cea mai importantă funcție în stat și și-a pus la dispoziție întreaga experiență într-un partid nou, care s-a înființat fără resurse, care a evolua fără resurse, ci doar pe acest entuziasm care a reușit și să ni-l transmită nouă, celor din PMP”, a declarat Eugen Tomac la Puterea Știrilor.

 

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *