Skip to content
Politică

Vă era dor de Gheorghe Funar? Și-a lansat partid și visează la guvernare

maramedia.ro
" "

Vă era dor de Gheorghe Funar (fost primar PRM de Cluj și ulterior senator)? Și-a lansat partid și visează la guvernare.

Funar revine în politică, după ce a înfiinţat un nou partid naţionalist: Partidul România Noastră (PRN).  El a afirmat miercuri, la lansare, că obiectivul noii formaţiuni este acela de a ajunge suficient de puternică încât să guverneze România, scrie B1.ro.

" "
" "

„Ne bucură foarte mult faptul că am reuşit să înregistrăm un partid naţionalist, Partidul România Noastră, un partid pornit din Vatra Românească, care va fi un continuator al Partidului Naţional al Unităţii Române (PUNR) şi Partidului România Mare (PRM). Nădăjduim că foarte mulţi români patrioţi şi români de pretutindeni se vor înscrie în rândurile partidului nostru şi sperăm ca la viitoarele alegeri parlamentare, cu prezidenţiale mai întâi, să ne impunem pe scena politică românească. Obiectivul nostru este ca acest partid, înregistrat în primăvara acestuia an, Partidul România Noastră, să ajungă un partid puternic, un partid care să guverneze România”, a declarat Gheorghe Funar.

Funar susţine că PRN are un culoar „extraordinar de bun în plan politic”, întrucât partidele care s-au aflat la conducerea României din 1990 încoace, cele mai multe „sunt partide internaţionaliste, cu stăpâni de la Moscova, de la Bruxelles, care satisfac obligaţiile faţă de stăpânii lor străini”.

„Noi suntem un partid născut din rândurile românilor, aşa cum a fost şi PUNR în 1990, un partid care va apăra interesele neamului românesc, va apăra România şi am convingerea că românii îşi vor pune nădejdea în noi, se va crea o stare de spirit ca după 1990, favorabilă Vetrei Româneşti şi PUNR, sperăm ca o asemenea stare de spirit să se creeze din nou, (…) astfel încât să putem ajunge să conducem România şi să schimbăm în bine soarta românilor”, a mai spus fostul partener al lui Corneliu Vadim Tudor.

Funar a precizat că partidul va avea un candidat la Preşedinţia României, însă nu a dorit să pronunţe niciun nume.

3 comentarii la “Vă era dor de Gheorghe Funar? Și-a lansat partid și visează la guvernare

 1. Bună ziua,
  Tonul dvs. este răutăcios! Aveți nevoie de lecturi esențiale și nu de termeni preluați din dicționare!
  Chiar reclamam absența unor lideri politici precum Gheorghe FUNAR și Corneliu Vadim Tudor în aceste momente esențiale pentru poporul nostru! (15 oct. 2018)
  După cum puneți accentul, chiar nu înțelegeți ce este naționalismul! Nu doresc să vă învăț deoarece le știți pe toate!
  Vreau să vă spun, doar, că este necesar un nou partid autentic de dreapta pe scena politică românească!
  Trebuie să știți că în România toate partidele politice sunt poziționate pe talerul din STÂNGA al balanței politice!
  Nu există niciun partid de dreapta autentic!
  Sper ca PNR să fie un asemenea partid politic: tradiționalist (preocupat pentru conservarea vechilor valori europene – creștine, naționale, aristrocratice și monarhice, promovând un progres organic legat de neamul nostru), conservator (anticomunist, antisocialist și antiliberal), spiritualist (care recunoaște primatul valorilor spirituale și a culturii), care să se conformeze tradiției moral-religioase, naționalist-creștin, realist (respectând ordinea firească a lumii lui Dumnezeu și care să remedieze dezastrul moral, economic și social actual), care să promoveze o elită națională autentică și care să transforme democrația retorică într-o demofilie practică și nu în ultimul rând care să readucă și să mențină poporul nostru pe orbita ordinii lui Dumnezeu!
  Numai așa România poate să renască!

 2. Partidul Romania Noastra este un partid format din oameni seriosi, patrioti, nationalisti; este format in traditia PRM si Vatra Romaneasca. Sper ca de aceasta data romanii au inteles; avem nevoie de un partid nationalist. Sper ca unii au uitat iar altii nu au stiut ca atat PSD cat si PD au fost doua partide rupte din FDSN-ul tov. Iliescu; PSD l-a luat tov. Iliescu ar PD i l-a dat lui tov. Petre Roman. PD s-a „amestecat” cu Partidul Liberal si a devenit PDL (Partidul Democrat Liberal). La scurt timp Basescu i-a furat partidul lui Petre Roman si astfel Basescu a ajuns sa fie ales de doua ori presedintele Romaniei. De aceea sper ca poporul roman s-a trezit si nu va mai vota partidele „ISTORICE” fabricate de tov. Iliescu.

  1. Partidul Romania Noastra este un partid format din oameni seriosi, patrioti, nationalisti; este format in traditia PRM si Vatra Romaneasca. Sper ca de aceasta data romanii au inteles; avem nevoie de un partid nationalist. Sper ca unii au uitat iar altii nu au stiut ca atat PSD cat si PD au fost doua partide rupte din FDSN-ul tov. Iliescu; PSD l-a luat tov. Iliescu ar PD i l-a dat lui tov. Petre Roman. PD s-a „amestecat” cu Partidul Liberal si a devenit PDL (Partidul Democrat Liberal). La scurt timp Basescu i-a furat partidul lui Petre Roman si astfel Basescu a ajuns sa fie ales de doua ori presedintele Romaniei. De aceea sper ca poporul roman s-a trezit si nu va mai vota partidele „ISTORICE” fabricate de tov. Iliescu.
   P.S. Puteti….si chiar va rog sa imi publicati adresa si numele. Eu numa ascund
   Cu sincere multumiri ing. metalurg, in prezent pensionar Vasile Jianu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *