Skip to content
Politică

Vă era dor de Zegrean? Învârte afaceri frumușele de când nu mai e la CCR

nineoclock.ro

Vă era dor de Augustin Zegrean? Juristul învârte afaceri frumușele de când nu mai este membru în Curtea Constituțională a României (necum președinte al CCR).

Augustin Zegrean, fostul președinte al Curții Constituționale, omul care l-a salvat, în 2012, pe Traian Băsescu, de rezultatul referendumului de demitere al acestuia din scaunul de la Cotroceni, a intrat puternic în afaceri, la Bistrița, scrie Jurnalul Național.

La sfârșitul anului trecut, fostul deputat PD din legislatura 2004-2008 și-a deschis o firmă de plasare a forței de muncă, axată, în special, pe recrutare de personal pentru job-uri în străinătate, împreună cu Diana Gaftone, soția avocatului George Gaftone, membru al PNL, filiala locală. Și asta nu e tot: Augustin Zegrean este și patron de casă de avocatură. Tot la Bistrița, casă de avocatură fondată împreună cu George Gaftone.

În CV-ul postat pe site-ul acestei societăți de avocatură, Augustin Zegrean nu pomenește nimic despre calitatea sa anterioară de șef al instanței de contencios constituţional. Afacerile pe care le patronează Zegrean la Bistrița îi vor aduce acestuia venituri care se adaugă celor trei pensii cumulate pe care le încasează, în valoare de 18.000 de lei pe lună.

Citiți mai multe AICI.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *