Skip to content
Politică

Va fi Tudorel Toader scos în afara jocului? Silviu Mănăstire, scenarii de ultim moment: În cazul ăsta își va da DEMISIA

Jurnalistul de investigații Silviu Mănăstire, realizator al emisiunii ”Dosar de politician” de la postul de televiziune B1 TV, a oferit în exclusivitate pentru PSnews.ro, două scenarii referitoare la soarta lui Tudorel Toader, ministrul Justiției ce urmează a fi tranșată astăzi.

Amintim că deputaţii votează miercuri moţiunea simplă împotriva ministrului Justiţiei, iniţiată de PNL şi USR.

DETALII AICI: Rămâne Tudorel Toader ministru? Deputații votează miercuri motiunea simplă inițiată de PNL și USR împotriva șefului de la Justiție

Jurnalistul este de părere că ”dacă PSD-iștii vor decide să îl mazilească pe Tudorel Toader nu vor vota moțiunea, ci vor părăsi sala de plen”, iar ”dacă PSD-iștii rămân în sala de plen, înseamnă că Dragnea a decis să îi dea încă o șansă lui Tudorel să facă ce trebuie”.

Dacă PSD-iștii vor decide să îl mazilească pe Tudorel Toader nu vor vota moțiunea, ci vor părăsi sala de plen. Toader va ajunge pe mâna opoziției și moțiunea simplă va trece. Iar Toader, din prea mult orgoliu, își va da demisia pentru a le da o lecție și celor de la PSD, care l-au trădat deși el i-a scăpat de Kovesi.

Dacă PSD-iștii rămân în sala de plen, înseamnă că Dragnea a decis să îi dea încă o șansă lui Tudorel să facă ce trebuie. Adică să masacreze în continuare legi și proceduri din justiție, până nu se mai înțelege nimic din sistem, iar haosul va cuprinde instanțele de judecată. În ape tulburi se pot rezolva inclusiv sentințe judecătorești. Justiția și-a pierdut credibilitatea în ultimii ani, atât din cauza politicienilor cât ai a procurorilor în special”, a declarat jurnalistul Silviu Mănăstire pentru PSnews.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *