Skip to content
Juridic

Pronosticul sociologului Alfred Bulai privind moțiunea de demitere a lui Tudorel Toader

psnews.ro

Moţiunea simplă intitulată „Tudorel Toader şi PSD-ALDE, luaţi mâinile murdare de pe Justiţie!”, iniţiată de PNL şi USR, va fi votată, miercuri, de plenul Camerei Deputaţilor.  Astfel, mulți se întreabă dacă Tudorel Toader va fi sau nu demis din funcție.

PSNews a luat legătura  cu sociologul Alfred Bulai pentru a afla un pronostisc în acest sens. Acesta este de părere că Tudorel Toader nu va pierde actuala funcție.

Nu va fi demis, de ce să fie demis, moțiunea este o moțiune simplă. Moțiunea o face prim-ministrul dacă vrea”, a spus Alfred Bulai.

La dezbaterile de marţi, deputatul PSD Florin Iordache l-a criticat pe ministrul Justiţiei, cerându-i să spună când dă ordonanţa de urgenţă pentru modificarea codurilor penale şi pentru revizuirea sentinţelor date de completurile de 5 judecători şi a precizat că, în PSD, atunci când ai greşit demisionezi sau eşti remaniat. ALDE a anunţat că nu va participa la votul împotriva ministrului.În schimb, preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a anunţat, marţi seară, într-o emisiune la TVR 1, că deputaţii UDMR nu îl vor susţine pe Tudorel Toader la votul moţiunii simple.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *