Skip to content
București

”Vacanța Mare” s-a mutat la primărie. Garcea, consilier personal al primarului Firea

Adevarul

 Mugur Mihăescu, vicepreşedintele Asociaţiei Comercianţilor din Centrul Istoric (ACCIB) şi componentul trupei de umor „Vacanţa Mare”, va fi consilier personal al primarului general al Capitalei, Gabriela Firea.

Mihăescu va avea ca principală responsabilitate relaţia dintre municipalitate, prin toate instituţiile acesteia, cu Centrul Istoric al Bucureştiului, pe toate planurile – urbanistic, comercial, cultural, curăţenie, ordine publică etc.

Mugur Mihăescu a fost desemnat în această funcţie în urma consultării cu membrii Asociaţiei Comercianţilor din Centrul Istoric al Bucureştiului.

„Centrul Istoric al Capitalei este, pe de o parte, un pol de maxim interes, turistic şi comercial, iar pe de altă parte se confruntă cu o serie de probleme specifice, deloc simple. Cei care îşi desfăşoară activitatea zi de zi în această zonă cunosc cel mai bine aceste probleme, aşa că le-am solicitat să-şi desemneze un reprezentant care să vină să lucreze alături de noi. Vreau să demonstrăm totala deschidere a Primăriei pentru rezolvare”, declară Gabriela Firea, potrivit comunicatului PMB transmis de Agerpres.ro

Amintim că Mugur Mihăescu a ocupat în trecut funcția de prim-vicepreședinte al UNPR București.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *