Vadim își vinde lucrurile pentru finanțarea campaniei prezidențiale

Corneliu Vadim Tudor a anunțat astăzi pe pagina sa de Facebook că își va vinde o colecția de monede, documente istorice, culturale și cărți rare pentru a putea să își finanțeze campania electorală pentru alegerile prezidențiale din noiembrie.

 „A fost pasiunea mea. Aproape toţi banii pe care i-am cîştigat – i-am cheltuit pentru achiziţionarea acestor valori. Astăzi, din păcate, mă văd nevoit să mă despart de ele. (…) Mă doare sufletul, dar n-am încotro. Între a face un muzeu (la care n-ar intra nimeni, în vremea asta manelistă) şi a întreţine, în continuare, ultima speranţă a românilor, Fenomenul România Mare, n-am stat pe gînduri şi am ales. Asta-i situaţia. Care e cea mai grăitoare dovadă a integrităţii mele. A faptului că, deşi muncesc, pe brînci, de zeci de ani eu n-am pus nici un ban deoparte. Alţii au conturi enorme, mai ales în băncile din străinătate. Din ce le-au făcut? Din jaf. Din şantaj. Din mită. Eu am cîştigat mult, din 1990 şi pînă azi, dar toţi banii i-am băgat în acţiuni filantropice şi, repet, în agonisirea acestor comori istorice şi culturale. În vreme ce alţii scoteau din ţară documente, peste graniţă, eu băgam mîna în buzunar, le cumpăram din Anticariatele Parisului şi le aduceam în ţară, la românii mei”, a spus Corneliu Vadim Tudor.
 Președintele PRM spune că nu poate să se descurce altfel în viitoarea campanie electorală.

Campanie care înseamnă afişe, bannere, spaţii publicitare, videoclipuri televizate, deplasări în ţară, benzină, cazare etc. Alţii învîrt milioanele de euro cu lopata. Aţi văzut ce propagandă deşănţată şi-au făcut, pentru alegerile (fraudate) din 25 mai 2014. Pe mine nu mă ajută nimeni. Nu-i nimic, am să mă ajut singur. Dar sîntem, noi, cei de la PRM singuri? Nicidecum. Cu noi este Dumnezeu!”, a mai transmis Vadim.

 

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: