Skip to content
Politică

Vadim Tudor, amenințat cu moartea

Preşedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor a primit mai multe mesaje în care este jignit şi chiar ameninţat cu moartea. Totul, susţine el, după ce a decis să îl susţină pe Victor Ponta în turul doi al alegerilor prezidenţiale.

E prima oară de când fac politică când primesc asemenea ameninţări şi insulte. Am facut plangere penala. Eu le-am făcut un mare deranj: hodoronc tronc şi dezinteresat, idealist, i-am dat 350.000 de voturi cel puţin junelui. Nu îmi e frică, bineînţeles, dar am doi copii lipsiti de aparare„, a declarat Vadim Tudor, relatează romaniatv.net.

Preşedintele PRM susţine că o anume familia Vass din Sălaj a cumpărat recent mii de cartele telefonice.

Am şi eu investigatori şi informatori şi vreau să luaţi urma unei firme MAVAS, din comuna Bobota, judeţul Sălaj patronată de familia Marioara şi Gheza Vass, care au cumpărat acum 5 zile peste 1000 de cartele telefonice. Oare pentru ce? Pentru asemenea operaţiuni murdare?„, a adăugat acesta.

În replică, politicianul Andreea Vass susţine că totul este o invenţie, iar familia ei nu are nicio legătură cu ameninţările primite de Corneliu Vadim Tudor.

Este lamentabilă politica prin care domnul Vadim apelează la un atac frontal şi nemeritat la adresa părinţilor mei. Ceea ce a afirmat despre ei este o minciună. Firma părinţilor mei nu a cumpărat cartele telefonice Dacă domnul Vadim a fost cu adevărat ameninţat de cineva, să se ducă la instituţiile care îi pot rezolva problema şi să-mi lase părinţii în pace„, a declarat Andreea Vass.

 

3 comentarii la “Vadim Tudor, amenințat cu moartea

  1. Doamna Vass , dar de ce amenintati oamenii cu moartea? Nu este suficient DNA-ul? Nu va ajung actiunile umilitoare ale procurorilor la adresa poporului roman? De ce trebuie sa amenintati si voi cu moartea? Firea este amernintata cu moartea, Sova amenitat cu moartea, Vadim cu moartea si mai este o saptamana de campanie. Puneti mana pe pistoale legionarilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *