Val de acuzații grave la adresa candidatei USR la primăria Craiova: „Fură și minte cum respiră”

Emilia Neagu și Silvian Cristescu
Emilia Neagu și Silvian Cristescu / colaj PS News

Un nou scandal general a cuprins USR-ul. Concret, candidata USR la Primăria Craiova este acuzată de înșelăciune de fostul fotbalist Silvian Cristescu. Dezvăluirile au fost făcute de acesta din urmă la „Podcast la perfectu’ simplu”.

Acuzații la adresa Emiliei Neagu

„Fură și minte cum respiră. M-a tâlhărit de vreo juma de milion de euro, mi-e frică de ea”, a spus Silvian Cristescu despre Emilia Neagu.

„Mie nu îmi venea să cred când am auzit că ea candidează. Eu am cunoscut foarte multă lume, miniștri, doctori și așa mai departe. Dacă e să fac un clasament între primii 10 mincinoși pe care i-am întâlnit în viața mea, ea e pe primul loc. Ne știm din 2006. Când te tâlhărește cineva de vreo jumătate de milion de euro nu știu dacă ești victimă. Au fost mai multe sume.

Am fost asociat cu ea 7-8 ani de zile. Chiar și acum mai avem un bun. Am avut niște bunuri pe numele lor – ea și sora lui – pe care le-am vândut și nu mi-au mai dat banii. Sume undeva la jumătate de milion de euro. Eu fiind mai mult ocupat cu brutul, veneam, aduceam brutul și ea îl împărțea, dar mie îmi rămânea doar paguba. Ea vorbește cu tine frumos, dar vrea să te tâlhărească. Nu-i înțeleg pe cei de la USR cum au putut să-o pună pe Emilia Neagu candidat. Nu s-au întrebat și ei ce e cu ea, cum să pui așa pe cineva candidat?”, a spus Silvian Cristescu.

Emilia Neagu, candidat USR la Primăria Craiova

Emilia Neagu s-a născut pe 24 martie 1976 în Caracal, județul Olt. A terminat Liceul din orașul natal în 1994. În 1996 s-a mutat la Craiova, unde a urmat, între 1996 și 1998, Colegiul de Birotică. În 2006, a absolvit Facultatea de Drept și Științe Administrative din cadrul Universității din Craiova.

În 1999 a intrat în domeniul imobiliarelor, unde a activat ca persoană fizică autorizată. În 2003 și-a întemeiat propria firmă în domeniu.

Aceasta spunea că a ales USR întrucât valorile partidului corespund cu valorile sale.

”Emilia și-a depus formal adeziunea odată cu anunțul public al USR Craiova privind demararea procedurii de desemnare a candidatului și a consilierilor locali pentru Primăria Craiova”, a declarat președintele USR Craiova, Ion Belu.

Culmea este că Emilia Neagu s-a înscris în USR abia în ianuarie 2024 și deja este propusă de partid pentru o funcție mare, asta în condițiile în care sute de alți membri de la nivel local nici măcar nu pot visa la o astfel de propunere. La Craiova, Emilia Neagu o va înfrunta pe Lia Olguța Vasilescu, actualul edil și candidat PSD pentru încă un mandat de primar.

Autor

  • Robert Manea

    Robert Manea este absolvent al Facultății de Științe Politice din cadrul Universității București și al European Academy of Diplomacy din Varșovia. Are o experiență de peste 7 ani în presa din țară, acoperind subiecte de politică internă și externă.

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL