Skip to content
Puterea Știrilor Video

Val de plecări din administrația condusă de Clotilde Armand: „Sper ca instituțiile publice să se sesizeze. Lumea trebuie să se întrebe ce se întâmplă acolo”

Inquam Photos/Octav Ganea

Invitat în studioul Puterea Știrilor, Sebastian Burduja, președintele PNL Sector 1, a dezvăluit că mai mulți oameni aduși de Clotilde Armand au plecat din Primăria Sectorului 1 în doar câteva luni, după ce au fost marginalizați de actualul edil. „Sunt convins că genul acesta de oameni, mulți dintre ei erau foarte profesioniști, nu făceau compromisuri, nu încălcau legea, nu își asumau pe semnătură ceea ar fi putut interpretat”, spune Burduja. Liberalul a precizat și că speră ca instituțiile publice să se sesizeze în acest caz.

„Este interesant, dacă cereți o situație din Primăria Sectorului 1 să vedeți câți oameni de nivel de management au plecat din primăria condusă de Clotilde Armand. Au fost marginalizați și ulterior au plecat. Nu au mai rezistat să lucreze în acele condiții. Chiar e interesantă lista și ea poate fi făcută publică. Eu vă spun așa: șeful Poliției Locale, adus de doamna Clotilde Armand, a plecat după câteva luni. Șefa de la direcția de investiții, adusă de doamna Armand, a plecat după câteva luni. Șefa de la direcția administrativă, adusă de doamna Clotilde Armand de la Oradea, a plecat după câteva luni. Doamna care ține reglementările consiliului, partea de administrație internă, a plecat și ea, și era în primărie de 20 de ani, un profesionist desăvârșit. Peste tot unde vă uitați în organigrama primăriei, veți identifica astfel de situații. Faptul că înlocuiește funcționari vechi sau aduși de administrația PSD poate lumea ar mai înțelege, dar faptul că îi pleacă toți oamenii pe care i-a adus este de neînțeles.

Domnul Ciprian Barna, city managerul, a plecat și el după câteva luni. Lumea trebuie să se întrebe ce se întâmplă acolo. Sunt convins că genul acesta de oameni, mulți dintre ei erau foarte profesioniști, nu făceau compromisuri, nu încălcau legea, nu își asumau pe semnătură ceea ar fi putut interpretat. Sper ca instituțiile publice să se sesizeze”, a declarat Sebastian Burduja, președintele PNL Sector 1.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *