Skip to content
Politică

Val de reacții acide pe pagina de Facebook a președintelui Iohannis, după ultima ieșire publică. Ce îi reproșează internauții

Klaus Iohannis Inquam Photos / Octav Ganea
" "

Președintele României, Klaus Iohannis, miercuri, într-un mesaj pe pagina oficială de Facebook a îndemnat cetățenii să meargă în număr cât mai mare duminică, 27 septembrie, la alegeri „pentru a-i vota pe cei care pot să dezvolte cu adevărat orașul sau comuna în care trăiesc, chiar dacă epidemia cu coronavirus impune condiții speciale și stricte astfel încât riscul infectării să fie redus la minimum”.

Declarația postată pe contul oficial al președintelui a stârnit rapid un val de reacții contradictorii din partea internauților care blamează alegerile politicienilor în ceea ce privește introducerea stării de urgență, a stării de alertă sau deschiderea școlilor. Nu puțini sunt cei care se declară dezamăgiți de activitatea PNL sau chiar de Klaus Iohannis, semn că liberalii încep să piardă la capitolul încredere, cel puțin în mediul online. În 20 de ore, postarea a strâns peste 12.000 de reacții, aproximativ 3.800 de comentarii și 680 de distribuiri:

" "
" "

Vă prezentăm și noi mai jos o parte din comentariile utilizatorilor:

„Mai bine să stea oamenii în case, este periculos….”

„Ca președinte mi-ar fi rușine să fac comentarii, n-ați făcut și nici nu face-ți nimic pentru români, dar mai ales pentru copii, pentru viitorul țări noastre, ați impus dictatura cu minciunile voastre, rușine nu reprezentați România !”

„După 1990, este prima dată când nu voi merge la vot!”

„Românii trebuie sa meargă la vot să nu mai aibă parte de politicieni care inaugurează cu mare fast 15 km de autostradă. Această clasă politică care ne conduce de 30 de ani trebuie stârpită într-un fel sau altul.”

„Frumos .. mare bătălia pentru deschiderea școlilor care de fapt era pentru secțiile de votare .. ce va urma , vom vedea”

„Unii s-au înghesuit la mare ,alții în malluri și acum brusc se contaminează la vot…..!!!”

„Mult succes, domnule PREȘEDINTE”

„Și se primesc măști la intrare în secțiile de votare? Sau nu ai mască nu votezi!!!!! Drepturile cetățeanului 0!”

„Doar vorbe goale din partea unui președinte care vorbește în două viteze. Încet și foarte încet”

„Foarte dezamăgită lumea de tine, Klaus! Eu încă mai am speranța! Te rog să nu mă dezamăgești.”

„Cred că de data asta o să vă lingeți pe bot. Oamenii v-au crezut când ați spus că scăpați de PSD. Nu cred că mai primiți o altă șansă”

„Ipocriților să vă fie rușine!!!”

„Felicitări Domnule Președinte. Sunteți cel mai bun si cel mai inteligent om pe care l-a avut Romania până acum.”

„Nu mai vedeți voturi, români s-au săturat de minciuni”

„În iunie trebuiau organizate alegerile, dar atunci aveam doar 300-400 de cazuri și nu se putea, era riscul prea mare. Bine că s-au deschis păcănelele, măcar a avut lumea unde să se destindă puțin, mai ales după lunile infernale de după starea de urgență.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *