Skip to content
Politică

Val de reacții: cititorii PSNews, profund impresionați de discursul lui Donald Tusk

botosaneanul.ro

Actualul președinte al Consiliului European, Donald Tusk, a ținut joi seara la Ateneul Român un discurs care a uluit în sens pozitiv toată opinia publică din România și nu numai. Oficialul polonez și-a ținut discursul într-o română mai mult decât cursivă, iar elementul inedit este trecerea pe care a făcut-o prin elemente culturale ce au marcat poporul român de-a lungul existenței sale, de la meționarea unor personalități precum George Enescu, la recitarea unor versuri din Nichita Stănescu la momentul marcant pentru sportul românesc, cel când Duckadam a apărat nu mai puțin de 4 penalty-uri pentru ca Steaua să câștige Cupa Campionilor în 1986.

CITIȚI MAI MULTE AICI: Polonezul Donald Tusk, președintele CE, i-a citat pe Cioran, Nichita Stănescu și Eliade. Discurs într-o română perfectă

Cititorii PSNews au fost profund impresionați de discursul pe care Donald Tusk l-a ținut cu ocazia ceremoniei preluării oficiale a președinției Consiliului Uniunii Europene și dorim să le mulțumim pe această cale. Puteți reurmări discursul lui Donald Tusk mai jos, cât și reacțiile cititorilor PSNews care au fost profund impresionați de discursul ținut de oficialul european:

Reacțiile cititorilor PSNews atât la știrea de pe site, cât și de pe rețeaua socială Facebook la postarea noastră care a adunat sute de reacții și distribuiri.

Mulțumim nespus încă o dată! 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *