Skip to content
Social Știri

Val de reacții după ce un om de afaceri a construit un metru de autostradă: ce au anunțat două firme din Câmpina

observator.tv

Societăţile Neptun SA şi Soceram SA din Câmpina (judeţul Prahova) au anunţat că îşi vor întrerupe şi ele activitatea timp de 14 minute pe data de 15 martie, la ora 15.00, în semn de solidaritate cu gestul omului de afaceri sucevean care a construit un metru de autostradă, pentru a protesta faţă de dezinteresul autorităţior.

„Este un protest de solidaritate pentru că, asemeni lui Ştefan Mandachi, şi noi suntem nemulţumiţi de lipsa de interes a autorităţilor faţă de construcţia de autostrăzi în România. Noi vrem autostrada Ploieşti-Braşov, despre care se vorbeşte de atâta vreme, dar nu se face nimic“, se menţionează în comunicatul de presă trimis de Neptun SA şi Soceram SA, potrivit Câmpina Tv.

“Şoselele noastre sunt cele mai periculoase din Europa, mii de oameni mor în fiecare an în accidente rutiere din cauza acestei infrastructuri precare. Avem nevoie de autostrăzi pentru a salva vieţi, dar şi pentru că o infrastructură bună ajută la o dezvoltare economică reală a acestei ţări. Ne solidarizăm cu protestul iniţiat la Suceava şi tragem un semnal de alarmă“, se mai precizează în comunicatul societăţilor câmpinene Neptun SA şi Soceram SA, conform Câmpina Tv.

Omul de afaceri sucevean Ştefan Mandachi a construit primul şi singurul metru de autostradă din Moldova. „Monumentul autostrăzii“ va fi inaugurat pe 15 martie, ca formă de protest faţă de faptul că acestei regiuni a ţării îi lipseşte cu desăvârşire marea infrastructură rutieră. Mandachi a anunţat că la ora inaugurării va suspenda timp de 15 minute activitatea restaurantelor şi hotelurilor pe care le administrează.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *