Skip to content
Politică

Val de susținători #teamOrban pe rețelele de socializare: Tot mai mulți liberali își afișează public opțiunea înaintea Congresului PNL

Inquam Photos/Octav Ganea

Un val de simpatie s-a declanșat pe rețelele de socializare. Tot mai mulți liberali par a se uni în spatele lui Ludovic Orban. Sub sloganul #teamOrban, numeroși lideri PNL din București și din provincie se solidarizează cu președintele PNL în contextul viitoarelor alegeri interne. Mai mult decât atât, printre acești lideri se află și membri Tineretului Național Liberal.

Liberalii se grupează în jurul lui Orban

Printre oamenii care și-au declarat fățiș sprijinul pentru președintele PNL, îi găsim pe Virgil Guran, Ionel Dancă și fostul ministru al Dezvolării, actual deputat în Parlamentul României, Ion Ștefan. Totodată, Victoria Friedmansky, preșdintele TNL Sector 4 București și-a declarat și ea sprijinul deschis pentru președintele PNL. Alt lider important din teritoriu este  Adrian Miuțescu, președintele PNL Argeș. Acesta, la fel ca ceilalți și-a declarat deschis sprijinul pentru Orban.

Fostul jurnalist Cătălin Andrei, intrat între timp în PNL a declarat la rândul său că îl susține pe Orban pentru un nou mandat în fruntea PNL: “Când am decis să mă alătur acestui partid, m-am alăturat unei echipe cu care am rezonat și cu care am pornit la drum. Eu nu schimb echipa, că vine cineva și-mi spune “hai cu noi pe programul doi, hai că suntem oameni noi, că suntem cool”. Eu sunt decent, sunt loial celor cu care am bătut palma pentru un proiect și susțin echipa din care fac parte.

Ludovic Orban este lider, are forță, susține propunerile organizație noastre pentru dezvoltarea Argeșului și după ce l-am cunoscut personal pot spune că da, este loial oamenilor. Deci, cum aș putea să fiu împotriva unui lider care promovează și sprijină dezvoltarea județului meu!?”.

sursa: Facebook

Un alt simpatizat al lui Orban este Cristian Darosi de la PNL Mureș. Acesta a postat un mesaj de susținere pentru președintele PNL: “Într-o lume avidă de putere, un om cu caracter se identifică dintr-o mulţime: Liderul este omul care inspiră, care indică direcţia şi îi convinge pe Oameni să îl urmeze pentru că dă încredere şi energie grupului. Pentru toți acești ani, nu putini, pe care i-ati dedicat pentru a reînvia cu adevărat acest partid și a-l duce acolo unde ii este locul: continuăm împreună! #EchipaOrbanEchipaPNL”. Un alt aliat al lui Orban este Daniel Dragoş Tănăsoiu, fost şef al Corpului de control al prim-ministrului.

Fostul ministru al Muncii, Violeta Alexandru a trimis și ea un mesaj de susținere pentru Ludovic Orban: “Votez Ludovic Orban la congresul din toamnă al PNL, cel care s-a opus (singurul, într-o sală plină de USLiști) împrietenirii cu PSD din respect pentru alegătorii de dreapta și care a suferit politic pentru verticalitatea lui. Cel care a dus PNL la guvernare căci altminteri ne uitam de peste gard și ne gândeam cum ar fi dacă. Este o opțiune asumată, eu făcând parte din generația contracandidatului Cîțu”.

Fostul secretar de stat, Sebastian Popa, se află și el în tabăra lui Ludovic Orban. La fel și președintele organizației Femeilor Liberale Argeș, Mona Ganea. Alexandru Oancea de la TNL Sector 3 și Costel Barbu deputat de  Teleorman sunt alți doi susținători ai președintelui liberal.

În ansamblu, Orban câștigă noi aliați de la zi la zi în teritoriu, dar și în București, lucru care îl face favorit în cursa pentru șefia PNL.

1 comentariu la “Val de susținători #teamOrban pe rețelele de socializare: Tot mai mulți liberali își afișează public opțiunea înaintea Congresului PNL

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *