PSnews

Recent

Val masiv de pensionări în rândul magistraților. Zeci de cereri depuse la CSM

radioconstanta.ro

Un număr mare de magistrați încearcă să  beneficieze de actualele prevederi ale legii pensiilor speciale și forțează ieșirea din activitate pe ultima sută de metri, depunând solicitări în acest sens la Consiliul Superior al Magistraturii.

CSM are pe ordinea de zi din 14 septembrie zeci de astfel de solicitări, care vizează magistrați de diverse ranguri, începând de la judecători și procurori de la ICCJ sau DIICOT/DNA și până la purtătorii de robe din instanțele din teritoriu, se arată într-un comunicat de presă al Consiliului Superior al Magistraturii primit de redacția PSNews.ro.

Un judecător al Înaltei Curți, Emanuel Albu și un procuror al Parchetului General, Nicoleta Florentina Baltă,  se remarcă în primele poziții ale celor care vor o pensie specială.

Li se adaugă Gheorghe Stoica și Minodora Vladu, procurori DIICOT, respectiv DNA, ca și alți procurori DIICOT din teritoriu, procurori militari, judecători ai curților de apel și ai unor tribunale și judecătorii din toată țara. Numărul total al acestora se ridică la 54 de magistrați, ale căror dosare vor fia anlizate joi, 14 septembrie de membrii Secției pentru Judecători a CSM.

Comentarii

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inapoi