Vâlcea: Doi adulţi şi un copil, găsiţi morţi în localitatea Vaideeni, după ce s-ar fi intoxicat cu monoxid de carbon

Sursă foto: Facebook / 112

Doi adulţi şi un copil de şapte ani au fost găsiţi morţi, luni seară, într-o casă din localitatea Vaideeni din judeţul Vâlcea, ei fiind, cel mai probabil, intoxicaţi cu monoxid de carbon.

”Cu puţin timp în urmă am fost solicitaţi să intervenim pentru deblocarea unor persoane, posibil intoxicate, în localitatea Vaideeni, sat Marita”, a transmis, luni seară, ISU Vâlcea.
Acolo au fost alocate o autospecială cu apă şi spumă de la Horezu şi una SMURD de la Staţia Grădiştea, precum şi o ambulanţă SAJ.
”Din nefericire, la locul evenimentului s-au descoperit 3 victime (1 minor şi 2 adulţi), care prezentau leziuni incompatibile cu viaţa. A fost declarat decesul de către echipajul SAJ”, a arătat sursa citată.
Cauza probabilă a deceselor este intoxicarea cu monoxid de carbon.
”La data de 25 decembrie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Horezu au fost sesizaţi despre faptul că 3 persoane au fost găsite în stare de inconştienţă într-o locuinţă din localitatea Vaideeni. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii care au identificat trei persoane decedate, stabilind că este vorba de un bărbat de 32 de ani, o femeie de 26 de ani şi un minor de 7 ani, toţi din localitatea Vaideeni, posibil intoxicate cu gaz. La faţa locului s-a deplasat şi un echipaj medical din cadrul S.A.J. Vâlcea, care din păcate, a constatat decesul celor 3 persoane”, a precizat, la rândul său, IPJ Vâlcea.
Trupurile neînsufleţite au fost transportate la Serviciul de Medicină Legală Vâlcea, în vederea efectuării necropsiei.
Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, iar cercetările sunt continuate, urmând ca la finalizare să fie propusă soluţie prin unitatea de parchet competentă.
Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: