Skip to content
Știri locale Vâlcea

Vâlcea: Doi tineri au murit după ce au căzut în apele unei bălţi excavate

ISU Vâlcea

Doi tineri de 17 şi 21 de ani au fost căutaţi, sâmbătă după-amiază, în apele unei bălţi excavate, cu adâncimea de patru metri, în localitatea Ioneşti, judeţul Vâlcea. Acolo au fost solicitaţi şi scafandrii de la ISU Olt, cei de la ISU Vâlcea fiind plecaţi în misiune în Argeş. Cei doi au fost găsiţi, dar nu au răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul.

Din păcate, după efectuarea manevrelor de resuscitare, la ora 15.59, a fost declarat decesul lui S. A., 17 ani”, a transmis ISU Vâlcea, potrivit news.ro.

De asemenea, sursa citată a precizat că, la ora 16.15, a fost declarat şi decesul tânărului de 21 de ani.

Cei doi erau fraţi şi se aflau în zonă la scăldat”, au mai precizat pompierii.

Mai multe echipaje au fost solicitate, în jurul orei 14.00, în localitatea Ioneşti, pentru salvarea celor doi tineri căzuţi în apă, într-o baltă situată în apropierea râului Olt şi a lacului de acumulare.

S-au deplasat patru autospeciale de intervenţie (1 ASAS cu o barcă pneumatică, o autospecială de descarcerare, o autospecială SMURD, o autospecială Duster cu o barcă). Pentru intervenţie au fost alertaţi şi scafandrii din cadrul ISU Olt, cei de la ISU Vâlcea aflându-se într-o misiune similară in judeţul Argeş.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *