Alegeri parlamentare Vâlcea/ PSD a depus listele de candidaţi; Rădulescu: Propunem oameni care nu s-au făcut de râs

Sursa foto: Facebook - PSD Vâlcea

Filiala Vâlcea a Partidului Social Democrat (PSD) a depus, vineri, candidaturile pentru alegerile parlamentare la Biroul Electoral Judeţean (BEJ), deputatul Ovidiu Popa fiind primul pe listă pentru Camera Deputaţilor, în timp ce Andra Bică, în prezent vicepreşedinte al Consiliului Judeţean, este prima pe listă pentru Senat.

Preşedintele social-democraţilor din Vâlcea, Constantin Rădulescu, susţine că vâlcenii au motive să voteze lista PSD la scrutinul din 1 decembrie, toţi candidaţii propuşi fiind „oameni buni şi bine pregătiţi”.

„Parlamentarii pe care îi propunem sunt oameni experimentaţi, sunt oameni buni, sunt oameni care nu s-au făcut de râs acolo unde au muncit. Avem o listă interesantă, zic eu. 50% din cei care formează această listă sunt doamne şi domnişoare, adică femei. Media de vârstă a listei noastre pentru Parlament este 46 de ani şi vreau să vă spun că echipa noastră pentru Parlament totalizează cam 100 de ani de studii superioare şi două doctorate. Aşadar, oamenii sunt bine pregătiţi, oamenii buni cu care venim în faţa vâlcenilor sunt bine pregătiţi, sunt oameni care şi-au făcut datoria faţă de judeţ, şi vorbesc de foştii şi actualii parlamentari, sunt oameni care pun suflet în tot ceea ce fac şi sunt membri ai acestei echipe, care doreşte să dezvolte judeţul Vâlcea”, a declarat Rădulescu la ieşirea din sediul BEJ.

Citeste mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: