Skip to content
Știri locale Vâlcea

Vâlcea: Un bărbat a făcut scandal la intrarea într-o secţie de votare fiindcă nu a fost lăsat să intre fără mască

politia romana

Un alegător din judeţul Vâlcea a făcut scandal, duminică, la intrarea într-o secţie de votare din municipiul Râmnicu Vâlcea, pe motiv că nu a fost lăsat să intre în sediul secţiei fără a purta masca de protecţie. Bărbatul, căruia i s-a oferit o mască de protecţie pentru a putea intra să voteze, a refuzat, el fiind amendat cu 3.500 de lei pentru mai multe abateri, potrivit news.ro.

Conform datelor furnizate de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Vâlcea, de la deschiderea secţiilor de votare a fost semnalat un incident, în cartierul Ostroveni municipiul Râmnicu Vâlcea, unde un alegător a făcut scandal pe motiv că nu a fost lăsat să intre în secţia de votare fără a purta mască de protecţie.

La o secţie de votare din municipiul Râmnicu Vâlcea s-a prezentat un bărbat din municipiu care a fost oprit la intrarea în secţie, de poliţistul care asigura paza, deoarece bărbatul nu purta mască de protecţie. În momentul în care i s-a pus în vedere necesitatea purtării măştii de protecţie, fiindu-i oferită şi o mască, acesta a refuzat şi a început să fie recalcitrant tulburând ordinea şi liniştea publică prin strigăte şi larmă”, transmite Poliţia judeţean Vâlcea.

Bărbatul, în vârstă de 56 de ani, fost condus la sediul poliţiei unde a fost sancţionat contravenţional cu amendă de 3.500 de lei  pentru tulburarea liniştii şi ordinii publice şi nerespectarea măsurilor sanitare de protecţie individuală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *