Skip to content
Sport

Valentina Pelinel: „Eu consider că am o familie deja, este aproape gata”

" "

Valentina Pelinel trăieşte cea mai plăcută, dar şi spumoasă perioadă a vieţii sale, fiind însărcinată în a 24-a săptămână cu un băieţel.

Valentina Pelinel este tot mai activă pe Facebook şi nu pierde niciun prilej să-l evidenţieze pe Borcea jr., care este tot mai vizibil în burtica de gravidă a vedetei.

" "

„Valentina, ce vad eu in aceasta fotografie este grozav! Iti sta extraordinar de bine graviduta!”, a comentat o fană la una dintre ultimele poze, postate de la New York. „În sfârșit ți se vede burtica și îți sta super graviduta! Pupici”, a scris o alta.

Valentina Pelinel are într-adevăr o burtica de gravida care pe zi ce trece este tot mai vizibila. Luminita Nicolescu, antrenoarea Valentinei a dezvaluit amanunte interesante din viata fostului manechin. ” Cred că o să-l facă fotbalist. Nu ştiu, dar, în orice caz, îi place gimnastica. Este bine în timpul gimnasticii, ceea ce este perfect, pentru că va fi un viitor sportiv! Dă din picioruşe? Da, e activ e odată cu noi„, a mai adaugat Luminiţa Nicolescu, conform romaniatv.net.

Valentina Pelinel se gândeşte deja la viitor. „Eu consider că am o familie deja, este aproape gata„, a declarat recent Valentina Pelinel într-un interviu, deşi Gigi Becali a mărturisit că finul său nu v-a divorţa de Alina Vidican.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *