Skip to content
Sport

Valentina Pelinel a născut! Borcea, gest emoționant imediat după aflarea veștii

Valentina Pelinel a născut, în cursul zilei de miercuri, după câteva ore chinuitoare de travaliu.

Însă, chiar daca se află dupa gratii, Cristi Borcea nu a rămas indiferent și i-a trimis vedetei un buchet de flori pentru a o felicita.

" "
" "

Valentina Pelinel s-a prezentat miercuri dimineaţă la clinica Sanador, dorind să nască pe cale naturală, însă medicii nu erau convinşi dacă îi puteau respecta dorinţa, potrivit Romaniatv.net
Valentina Pelinel a decis singură numele copilaşului şi, deşi acesta este Cristian, nu are legătură cu Cristian Borcea, cel despre care se vehiculează că ar fi tatăl. Povestea din spatele numelui este una tulburătoare şi tristă, dar Valentina a vrut să o ţină cât mai ascunsă, din respect pentru memoria persoanei al cărei nume îl va purta fiul său.

„S-a născut cu un an înaintea mea, tot în decembrie (n.r. – ziua ei e pe 8 decembrie), prematur, la şapte luni. N-a apucat să trăiască decât zece zile şi a murit. Şi eu m-am născut tot prematur, la opt luni, iar mama a avut mari emoţii şi cu mine. Durerea a fost foarte mare, ne e greu să vorbim despre asta. Nu am fost niciodată la mormântul lui, nu am vorbit niciodată cu mama despre asta. Îl chema Cristian, pentru că se născuse înainte de Crăciun, dar n-a apucat să fie botezat”, a declarat Valentina Pelinel.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *