Skip to content
Sport

Valentina Pelinel rupe tăcerea și vorbește despre sarcină: „Mi-a fost teamă…”

Fotomodelul Valentina Pelinel se bucură din plin de cea mai frumoasă perioadă din viața ei. Aceasta urmează să devină mămică şi se laudă cu o sarcină fără probleme.

„Sarcina este foarte uşoară şi nu am niciun „simptom”. Reflectam uneori, oare chiar sunt gravidă? Am văzut bine la ecografie? Deja am 24 de săptămâni şi nu simt nicio problemă. Îmi desfăşor activităţile normal, fac şedinţe foto, sport, evident, nu ca la început, pentru că nu mă mai axez pe cardio sau pe activităţi alături de grup, ci separat, exerciţii adaptate situaţiei mele, cu profesoara Luminiţa Nicolescu. În primele trei luni mi-a fost teamă să fac sport, acesta a fost şi sfatul medicului, să stau mai liniştită, apoi mi-am reluat obiceiurile. Însă, nu mai merg la sală ca înainte, de luni până vineri, ajung doar trei zile pe săptămână”, a declarat Valentina Pelinel în cadrul unui interviu acordat fanatik.ro, citat de antena3.ro.

Valentina a spus că până în prezent nu a luat în greutate decât 7 kilograme, însă că simte schimbări la nivel emoţional: „Fizic mi-a adus doar şapte kilograme în plus. Emoţional, nu mă simt mai sensibilă, aşa cum auzisem că se întâmplă. Probabil că, fiind o fire activă, n-am timp să stau să mă victimizez şi să mă vait. Sunt de fel foarte optimistă, găsesc ceva bun în orice. Mereu gândesc ce-ar putea să mă mai supere când eu am primit un dar atât de minunat. N-am voie de la Dumnezeu să mă supăr!”

Întrebată despre cum se va descurca cu viitorul ei băieţel, vedeta a spus că se gândeşte să-şi ia o bonă, însă că-şi doreşte să petreacă cât mai mult timp alături de acesta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *