Skip to content
Coronavirus

Valeriu Gheorghiță, despre profesoara decedată după rapel: Cedarea organelor interne nu se poate întâmpla din cauza vaccinului

Inquam Photos/Octav Ganea
" "

O profesoară de la Liceul German din Oradea a murit la Spitalul judeţean din Oradea. Femeia a ajuns la spital chiar în ziua în care a primit a doua doză din vaccinul Moderna, iar decesul acesteia s-a produs câteva zile mai târziu, soţul femeii afirmând însă că aceasta s-a simţit rău în mai multe rânduri în ultimele săptămâni, fără însă a fi cunoscută cu probleme medicale.

Reprezentanţi ai spitalului au declarat că în cazul femeii există suspiciunea unei intoxicaţii cu o substanţă necunoscută, excluzând orice legătură cu vaccinul.

" "
" "

Valeriu Gheorghiță, președintele CNCAV, a declarat, sâmbătă, la Antena 3, că decesul profesoarei nu a survenit ca urmare a unei reacții la vaccin. Gheorghiță a precizat că mulți români trec prin episoade critice din punct de vedere medical, existând și decese, dar ele nu sunt mediatizate pentru că nu au fost vaccinați, iar o corelare între procedura medicală și boală sau deces nu poate fi făcută.

”Nu există nicio legătură între vaccinare și decesul persoanei. Cedarea organelor interne nu se poate întâmpla din cauza vaccinului. Arată o suferință preexistentă care a avut o evoluție nefavorabilă.

Evenimente de acest fel apar zilnic în rândul multor persoane, dar ele nu sunt mediatizate pentru că ele nu au fost vaccinate. Multe persoane ar fi pățit chiar și dacă nu s-ar fi vaccinat. Mie îmi vin toate reacțiile adverse de la alte instituții, eu le prezint săptămânal în atenția opiniei publice și zilnic la ora 17:00”, a spus Valeriu Gheorghiță.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *