Skip to content
Sănătate

Valeriu Gheorghiță: Ne propunem ca centrele de vaccinare să facă imunizări fără programare, în zilele de sâmbătă, duminică și luni

Guvernul Romaniei
" "

Valeriu Gheorghiță a prezentat o nouă metodă de accelerare a camapaniei de vaccinare, marți, în timpul unei conferințe de presă. Coordonatorul a explicat că, începând cu 7 mai, în zilele de sâmbătă, duminică și luni, românii se vor putea vaccina  împotriva COVID-19 fără programare. Prioritate vor avea persoanele peste 60 de ani.

„Începând de vineri, 7 mai, ne propunem sa avem următoarea modalitate de prezentare la centrele vaccinare. Pentru că vinerea se face aprovizionarea centrelor de vaccinare, pe perioada zilelor de sâmbătă, duminică și luni, foarte probabil ca vom stabili următoarea modalitate: Persoanele de peste 60 de ani se vor prezenta la centrele de vaccinare, fără programare. Restul persoaneleor care doresc sa se vaccineze se vor prezenta după ora 14:00, pana la finalul programului, ora 20:00, fără programare. Menționez, pentru persoanele peste 60 de ani, se pot prezenta pe tot parcursul programului, fără programare.

" "
" "

Prioritate vor avea persoanele programate prin platformă, însă suplimentar, vor fi eliberate bonuri de ordine celor care se prezintă direct„, a spus Gheorghiță.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *