Skip to content
Sănătate

Valeriu Gheorghiță: „Platforma de vaccinare va fi optimizată și va permite programarea persoanelor în centrele cu vaccin de la Johnson&Johnson”

Inquam Photos/Octav Ganea

Medicul Valeriu Gheorghiță a declarat marți că platforma de programare va fi optimizată, astfel încât să permită programarea în centrele de vaccinare cu doze de la Johnson&Johnson. În acest caz, platforma nu va mai aloca programare pentru rapel:

“Platforma de programare va fi optimizată începând de mâine și va permite programarea persoanelor în centrele de vaccinare cu vaccin de la Johnson&Johnson, particularitatea fiind aceea că nu se va mai aloca rapelul, ținând cont de faptul că vorbim de administrarea unei singure doze. La acest moment sunt 31 de centre de vaccinare, totalizând circa 36 de fluxuri pentru acest tip de vaccin în 21 de județe.

Vor fi și celelalte județe implicate progresiv în deschiderea acestor tipuri de centre, având în vedere că o  parte din populație dorește să se vaccineze cu acest tip de vaccin și nu toți au medicul de familie implicat în acest demers de vaccinare”, a declarat medicul Valeriu Gheorghiță.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *