Skip to content
Societate

Valeriu Gheorghiță, pregătit să îl înlocuiască pe Arafat. Silviu Mănăstire: A devenit cel mai bun și mai credibil comunicator în chestiuni de pandemie!

psnews.ro
" "

Într-o postare pa pagina Dosar de Politician, jurnalistul de investigații Silviu Mănăstire comentează informația obținută în exclusivitate de PS News, potrivit căreia Valeriu Gheorghiță ar fi pregătit de un grup influent în Guvern pentru a-l înlocuit pe Raed Arafat din funcția de secretar de stat la Departamentul pentru Situații de Urgență (DSU), din MAI.

Jurnalistul de investigații susține în postarea sa că medicul Valeriu Gheorghiță a devenit cel mai bun și mai credibil comunicator în chestiuni de pandemie, acesta fiind și organizatorul campaniei de vaccinare.

" "
" "

„Singurul câștig la nivel de resursă umană în zona administrației, în pandemie, a fost găsirea/ promovarea acestui domn Gheorghiță. Luat la șuturi de propaganda useristă, tăvălit de Arafat și de VV Voiculescu, doctorul militar Gheorghiță a devenit cel mai bun și mai credibil comunicator în chestiuni de pandemie. El a organizat campania de vaccinare și, greu de crezut pentru o țară ca România, chiar funcționează…”, scrie Silviu Mănăstire.

PS News a scris joi că protestele din ultimele zile și nemulțumirile oamenilor în legătură cu măsurile privind combaterea pandemiei ar putea să aducă schimbări importante pe scena politică. Raed Arafat ar putea fi înlocuit cu doctorul militar Valeriu Gheorghiță, președintele Comitetului de Vaccinare, ceea ce ar reprezenta o lovitură dură pentru Vlad Voiculescu.

Surse politice au dezvăluit pentru PS News că Valeriu Gheorghiță ar fi pregătit de un grup influent în Guvern pentru a-l înlocuit pe Raed Arafat din funcția de secretar de stat la Departamentul pentru Situații de Urgență (DSU), din MAI. Această schimbare nu se va realiza ușor, deoarece Arafat rămâne un politician bine ancorat pe scena politică. Chiar dacă nu face parte din niciun partid, Arafat se pricepe foarte bine la politică și a reușit să supraviețuiască indiferent de partidul ajuns la guvernare.

DETALII AICI: Șah la Vlad Voiculescu: Valeriu Gheorghiță ar putea să-l înlocuiască pe Raed Arafat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *